Marko Perković Thompson: Svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak

0
Knin, 5.8.2015. - Nekoliko desetaka tisuća ljudi okupilo se u srijedu navečer u Kninu, gdje se u sklopu obilježavanja 20. obljetnice operacije "Oluja" i Dana pobjede na nogometnom stadionu NK Dinara održava koncert Marka Perkovića Thompsona, čiji je početak popraćen brojnim zapaljenim bakljama i uzvicima "za dom spremni". foto HINA / Tomislav PAVLEK / mm

Jedan od najpopularnijih hrvatskih glazbenika, Marko Perković Thompson oglasio se na svojoj službenoj Facebook stranici uoči drugog kruga i pozvao sve birače da ne daju “šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak”.

“Dragi prijatelji,

pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobjede.

Također Vas pozivam da ne nasjednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić. Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak.

Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo”, stoji u objavi Marka Perkovića Thompsona.

 

M.M./HRsvijet.net/ http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara