PRIOPĆENJE ZA JAVNOST: HDZ BiH se zahvalio biračima koji su podržali Grabar-Kitarović

Vrijeme:1 min, 5 sec
Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) zahvaljuje svim biračima koji su glasovali u prvom krugu izbora za predsjednika Republike Hrvatske te podržali Kolindu Grabar-Kitarović, predsjedničku kandidatkinju HDZ-a Republike Hrvatske, stoji u priopćenju za javnost.

 

Zajedništvo koje smo iskazali prilikom prvog kruga predsjedničkih izbora, uz konkretne  poruke za Hrvate u Bosni i Hercegovini, dodatno nas ohrabruje i poziva na još tješnju suradnju i potporu sestrinskoj stranci HDZ-u Republike Hrvatske i kandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović.

Svojom podrškom budimo svjedoci još jednog petogodišnjeg mandata predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, predsjednice, koja se zalaže za poštivanje prava hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, kao i legitmno predstavljanje na svim razinama vlasti.

Za Hrvate u Bosni i Hercegovini preznačajne su poruke koje dolaze s Pantovčaka.  Naš zadatak u BiH je ostvariti jednakopravnost hrvatskog naroda, osigurati da u BiH svi konstitutivni narodi i njeni građani bolje žive, da BiH krene smjerom kojim je išla Republika Hrvatska, smjerom gospodarskog rasta i razvoja, smjerom Europske unije.

Zajedništvo smo pokazali u prvom krugu izbora za predsjednika Republike Hrvatske 22. prosinca 2019. godine, zato, u drugom krugu 5. siječnja 2019. godine, moramo biti još uvjerljivi, te svojom izlaznošću iskazati povjernje za još jedan petogodišnji mandat Kolindi Grabar-Kitarović, predsjedničkoj kandidatkinji HDZ-a Republike Hrvatske.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)