IGOR TUDOR JE PRVA OPCIJA ZA TRENERA HAJDUKA: Stanić mora brzo reagirati

Vrijeme:1 min, 24 sec

Hajduk je imenovao prvog čovjeka struke, imenovao je njegova pomoćnika, a trenera ima odranije. Prošao je još jedan dana, ide Burić prema kompletnih pet mjeseci na klupi Hajduka, no pitanje je hoće li trener Bijelih biti i u petak 20. prosinca kada se navršava pet mjeseci njegova mandata.

Ali, kako netko nakon Stanićeve presice lijepo reče, Burićeve šanse su jučer porasle “od promila do postotaka”. Jer, razvidno je da Hajduk još nema definirano pitanje trenera, piše Jutarnji.hr

Mario Stanić morat će što prije povući taj potez, jer Brbić je svoje napravio. Staniću je, kao šefu struke, dao mogućnost izbora. Može imenovati novog, može potvrditi starog trenera, ali mora što prije javnosti, prije svega navijačima Hajduka, kazati tko je trener za proljeće.

Tko će povesti Bijele u pripreme. Neizvjesnost je najgora, takav vakuum stvara medijske glasine, otvara prostor za špekulacije, a to je posljednje što bi Stanić želio da mu se događa na startu mandata. Neminovno će se događati ako ne bude promptnog imenovanja, odnosno potvrde.

Split, 161219. Danas je u Hajduku predsjednik kluba Marin Brbic predstavio svog savjetnika Marija Stanica i sportskog direktora Ivana Kepciju. Na fotografiji: Mario Stanic. Foto: Jakov Prkic / CROPIX

Tudor i dalje figurira kao prva opcija, uz njega se javlja i mogućnost dolaska Matjaža Keka, što se spominjalo početkom studenoga kada je Burić prije susreta s Osijekom bio pod golemim pritiskom. Trener je prvi kadrovski potez Stanića i bez obzira što, kako sam reče, nema namjeru činiti brzoplete poteze, vrijeme mu u ovom slučaju nije saveznik.

Navijači traže promjenu Burića, Tudor kao trener blizak Staniću najavljuje se u medijima kao siguran nasljednik, a Kek čeka u sjeni. Tri mogućnosti se ukazuju na horizontu, a Stanić će nam kazati što je privid, a što stvarnost. Jedino Brbićev savjetnik precizno zna kome idu ključevi poljudske svlačionice.

 

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori