Predstavnici mostarskog HDZ-a BiH, s talijanskim veleposlanikom Minasijem, razgovarali o izmjeni izbornih pravila za Mostar

Vrijeme:41 sec

Veleposlanik Italije u Bosni i Hercegovini, Nicola Minasi, u jučerasnjem posjetu Mostaru, sastao se s članovima Predsjedništva Gradskoga odbora HDZ-a BiH Mostar, Vlatkom Marinovićem, članom Pregovaračkog tima Gradskoga odbora, i Igorom Lončarom, političkim tajnikom Gradskoga odbora, prenosi HMS.

U razgovoru u kojem je bilo riječi o aktualnim političkim i društvenim temama, Minasi je najviše zanimanja posvetio pregovaračkom procesu vezanom za nužne izmjene izbornih pravila za Grad Mostar u okviru Izbornoga zakona BiH, uz naglasak na trenutne rezultate procesa, ispregovarane modele A i B izbornih pravila, te planove u tom pravcu za iduću 2020. godinu.

Veleposlanik Minasi se zahvalio na prijemu, kao i na detaljnom pojašnjenju političkih i društvenih prioriteta iz perspektive Gradskoga odbora HDZ-a BiH Mostar, poručivši na kraju da iskreno cijeni napore i očekuje uskoro novi susret.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)