Plenković: Milanović je čovjek na kojeg smo 90-tih gledali u ministarstvu kao na čovjeka koji hvata krivine

Vrijeme:1 min, 41 sec
Nakon što je SDP-ov predsjednički kandidat Zoran Milanović prisjetio svog nekadašnjeg kolege iz MVP Andreja Plenkovića, danas se premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković prisjetio Zorana Milanovića iz mladih dana.

 

“Milanović je čovjek na kojeg smo 90-tih gledali u ministarstvu kao na čovjeka koji hvata krivine. Rekao bih da je u kampanju ušao s lošim karakterom, neistinom i bez programa”, rekao je Plenković.”

Komentirao je i Miroslava Škoru.

“Vidim da me se Škoro jako ulovio, kao što sam interesantan i zlonamjernim i bezidejnim političarima MOST-a. Ljudi moraju znati da je glas za Škoru glas za Milanovića i SDP. Svi koji dijele vrijednosti Tuđmanovog HDZ-a glasat će za Kolindu Grabar- Kitarović”

“Dvije minute Škorinog nastupa koji sam vidio, djelovao mi je kao neka parodija na Večernju školu, s tim što je Večernja škola zabavna, ovo je loše. Čovjek puno bolje pjeva nego što govori. HDZ-ovcima ne treba Škoro, Bulj, Grmoja, Petrov… sva ta bulumenta… da im kaže za koga će glasati. HDZ-ovci će glasati za Kolindu Grabar-Kitarović, podržat ce njemu politiku i politiku Vlade”, rekao je Plenković.

Podsjetimo, Škoro je u nedjelju izjavio kako je Plenković izdao HDZ i Franju Tuđmana.

“Andrej Plenković je izdao HDZ i Franju Tuđmana. Kolinda Grabar Kitarović je kandidatkinja Plenkovića. Obraćam se HDZ-ovim biračima, ja ću biti vaš predsjednik, baštinit ću Franju Tuđmana. Neću iznevjeriti ne samo HDZ-ovce nego i druge stranke koje su me podržale. Maknimo ove jer oni ne razumiju ništa. Želim biti predsjednik ujedinitelj našeg napaćenog naroda”, kazao je Škoro.

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović rekao je u subotu na predizbornom skupu u Dubrovniku kako Andrej Plenković, kojeg zna četvrt stoljeća, o Franji Tuđmanu nikad nije imao lijepe riječi, već najgore moguće mišljenje.

“To je neiskreno. Moj pozdrav i razdragani mah novom ljubitelju Franje Tuđmana. Znamo tko je Plenković. On o Tuđmanu ima najgore moguće mišljenje, lošije nego ja“, rekao je Milanović na skupu SDP-a u Dubrovniku.

 

M.M./http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)