FRA MARIO KNEZOVIĆ O IMENOVANJU MLINAREVIĆ: BiH ne može naprijed s osobama koje lažne titule nose

Vrijeme:1 min, 3 sec
Potpuno podržavam zahtjeve studenata iz Mostara, Banja Luke i Sarajeva. Studiraju, roditelji se odriču zadnjih novaca za uplate školarina, studenti sezonski rade kako bi imali za preživjeti na studiju itd, napisao fra Mario Knezović, komentirajući na Facebooku imenovanje Martine Mlinarević za veleposlanicu BiH u Češkoj unatoč činjenici da ne ispunjava zakonom propisane uvjete jer nema visoku stručnu spremu, prenosi HMS.

 

Inače, Mlinarević je za veleposlanicu imenovao drugi bošnjački član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

– Bosna i Hercegovina, kako je god promatrali, ne može naprijed uz osobe na odgovornim mjestima koji su pokupovali diplome, lažne titule nose, a mnogi od njih nemaju potrebne naobrazbe za jave službe, napisao je fra Mario Knezović.

Mišljenja je da je u BiH provesti lustraciju nad svima koji su “kupili” fakultete te zatvoriti industriju “biznis diploma”.

– Treba nam lustracija svih koji su kupili fakultete i diplome. Treba pod žurno zatvoriti industriju “biznis” diploma i zatvoriti učilišta koja nemaju pravu znanstvenu akreditaciju. U ovoj zemlji ludim u konačnici ispadaju svi koji se školuju, uče, pošteno rade, proniču pravdu i moralna načela. Znam da ovaj tekst i slične ne mogu shvatiti kadrovi s kupljenim diplomama! Ne može slijepac slijepca voditi jer će oba u jamu pasti!, istaknuo je Knezović.

 

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)