SRAMOTNO: U Vrapčićima kamenovano nekoliko vozila koja su se vraćala s vukovarske komemoracije

Vrijeme:1 min, 13 sec

Dok su građani Mostara u Vukovarskoj palili svijeće i iskazivali pijetet prema žrtvi grada-heroja Vukovara, skupina građana istoga grada u Vrapčićima ja kamenovala nekoliko automobila koji su se vraćali s komemoracije u Vukovaru, a o svemu je izvijestio MUP HNŽ, prenosi HMS.

Kako se navodi u priopćenju MUP-a HNŽ, 18.11.2019. godine u PU Mostar je prijavio M.K. iz Širokog Brijega da je, oko 21,30 sati, dok se s prijateljima vraćao iz Vukovara, u naselju Vrapčići od strane više nn mlađih osoba kamenovano kombi vozilo Renault Trafic, vlasništvo renta car-a iz Bijakovića. S događajem je upoznata krim. policija.

Također, jučer je u PU Mostar prijavio I.B. iz Korčule da je, oko 22,00 sata, u naselju Vrapćići od strane više nn počinitelja kamenovano kombi vozilo Opel Vivaro, vlasništvo Zajednice športskih udruga općine Lumbarda s čime je upoznata krim. policija.

“U PS Mostar Sjever je prijavio S.Ć. iz Vrapčića da je skupina od desetak mlađih nn muških osoba s kapuljačama na glavama, na cesti M-17, u blizini stadiona, kamenjem napala i oštetila putničko vozilo s hrvatskim registarskim oznakama, njemu nepoznate marke i boje, gdje je na cesti ostala manja količina razbijenog stakla i kamenja. Na lice mjesta upućena je patrola policije koja je utvrdila da su navedene osobe nakon napada na više vozila krenule cestom M 17, prema Mostaru. Poduzete potrebne mjere”, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)