LOVREN (JOŠ) NIJE NA PRODAJU: Klopp poručio zainteresiranima da se ne javljaju prije ljeta

Vrijeme:1 min, 15 sec

Jurgen Klopp ne želi pustiti Dejana Lovrena iz kluba prije ljetnog prijelaznog roka, a Milan i Roma se nadaju da bi ga mogli dovesti ove zime.

Dejan Lovren stigao je 2014. godine iz Southamptona u Liverpool za 25 milijuna eura. Od tada je u dresu engleskog velikana odigrao 176 utakmica i zabio sedam golova, te upisao četiri asistencije. Hrvat je često bio kritiziran od strane engleskih medija, ali i navijača Liverpoola, no neke je utakmice, poput one u prošlom kolu protiv Manchester Cityja, odigrao gotovo savršeno.

30-godišnji Lovren ipak ima veliki problem u klubu jer su stoperske pozicije zacementirali Joel Matip i Virgil Van Dijk. Kada je ovaj dvojac zdrav, Lovren teško može do prve postave, a to je ujedno i znak da mora potražiti novu sredinu u kojoj će biti jedan od ključnih igrača.

Ponuda mu ne nedostaje, a najzainteresiraniji su Milan i Roma koji su ga pokušali dovesti i prošlog ljeta. Lovren je tada ostao u Liverpoolu, ali talijanski velikani ne odustaju od njegovog dovođenja pa će ponovno po njega krenuti ove zime.

Football Insider sada piše kako se tome protivi Jurgen Klopp koji ne želi ostati bez Hrvata u siječnju. Lovren ima ugovor do ljeta 2021. godine, a njemački trener je poručio svima zainteresiranima da ga ne namjerava pustiti prije idućeg ljeta. To je ujedno i poruka Lovrenu da trener računa na njega pa bi mu se i minutaža mogla povećati u utakmicama koje dolaze, prenosi Tportal.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori