Vigilare pokrenuo akciju Stop teroru ministrice Divjak

Vrijeme:45 sec
Vigilare je pokrenuo akciju slanja peticije predsjedniku hrvatske Vlade sa zahtjevom za smjenu ministrice obrazovanja i znanosti Blaženke Divjak zbog višestrukog ideološkog terora koji vrši u svojem mandatu.

To se ponajprije odnosi na zatiranje hrvatskih tradicije i vrijednosti u odgojno-obrazovnim ustanovama: Dana kruha, križ i hrvatske himne te zbog izlaganje djece pedofilskom, spolno nasilnom i nastranom (lektira) i homoseksualnom sadržaju (slikovnice) koji djeci oduzima pravo na oca i majku.

„Ako mislite da je teror Halloweena (Noći vještica) strašan, to nije ništa naspram terora sekularizma koji ministrica Divjak provodi nad našom djecom. Nismo mogli ni zamisliti da ćemo u slobodnoj Hrvatskoj doživjeti da jedan član hrvatske Vlade ponižava hrvatsku tradiciju te katoličke običaje i vrjednote. Ipak, za svu kulturnu, domoljubnu i vjersku pustoš koju ministrica provodi, odgovoran je predsjednik Vlade Andrej Plenković koji brani svoju krhku koaliciju“, poručuje predsjednik Vigilare dr. Vice Batarelo.

 

M.M./http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo

Odgovori