Motociklist koji se identificira kao biciklist postavio svjetski rekord

Vrijeme:57 sec

 

NEW YORK, NEW YORK — U inspirirajućoj priči iz svijeta profesionalnog biciklizma, motociklist koji se identificira kao biciklist rasturio je konkurenciju regularnih biciklista, postavljajući nevjerojatni svjetski rekord.

Profesionalnom trkaču motocikla, Juddu E. Banneru, hrabrom trans-voznom vozaču, dozvoljen je nastup na utrci nakon što je organizatorima natjecanja rekao da se oduvijek osjećao kao biciklist u tijelu motociklista.

“Pogledajte, moje prijevozno sredstvo ima upravljač, dva kotača i sjedalo”, rekao je novinarima prije nego je prihvatio trofej za svoj nevjerojatan rezultat u utrci na kronometar. “Samo zato što imam malo dodatne opreme, poput 1170 kubičnog, dvocilindarskog motora s 110 konjskih snaga, ne znači da ovdje imam bilo kakvu inherentnu prednost.”

Banner je također rekao da je ispisao riječ “HUFFY” na boku svog motocikla, kamo bi osigurao da nema nikakvu osobitu prednost u odnosu na bajkove koji su izašli iz tvornice kao bicikli.

Neki kritičari su izjavili da bi morao maknuti motor kako bi natjecanje učinio pravednijim, ali on ih je brzo prozvao bigotima da bi im odmah nakon toga bio zabranjen nastup na profesionalnim biciklističkim utrkama.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.

 

Konzerva.hr/http://konzerva.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)