RJEŠENJE U OBRANI: Bjelica Daliću preporučio svog igrača: “On bi trebao biti u prvih 11 protiv Slovačke”

Vrijeme:1 min, 14 sec
Hrvatskoj reprezentaciji ostala je još samo jedna utakmica u kvalifikacijama za Euro.

Zagrebački Dinamo nakon reprezentativne pauze ponovno je u akciji u petak. Modri u 12. kolu Prve hrvatske nogometne lige gostuju kod Gorice, a sljedeći tjedan ih čeka ispit u Ligi prvaka protiv Šahtara.

Na posljednjem okupljanju Vatrenih pozvan je i 25-godišnji branič Dinama Dino Perić, koji nije nastupio za Vatrene u tim utakmicama, a njegov trener Nenad Bjelica misli da bi Perić bio dobro rješenja za probleme u obrani Vatrenih.

Obrana za Slovačku

U zadnjoj utakmici u kvalifikacijama za Euro Hrvatsku očekuje dvoboj sa Slovačkom, a u toj utakmici izbornik Zlatko Dalić neće moći računati na prva dva stopera, Dejana Lovrena i Domagoja Vidu, koji su suspendirani.

Bjelica misli da bi Perić bio njihova savršena zamjena.

Velike pohvale

“Ja vjerujem da bi, nije on slučajno u reprezentaciji, ne igra slučajno u Dinamu. Sve je ostvario sa svojim igrama, sve je ostvario na terenu. Već 16, 17 mjeseci on igra na jako dobrom nivou, u prošloj sezoni je više dobivao šanse u HNL-u, ove igra i u HNL-u i u europskim utakmicama gdje pokazuje zavidan nivo. Vjerujem da Perić može pomoći reprezentaciji, ali izbornik sigurno zna koje će biti najbolje rješenje za reprezentaciju”, izjavio je Bjelica  za HRT.

“U izostanku ova dva važna igrača, on ima četiri, pet stopera na koja može računati, vjerujem da će odabrati dva najbolja”, zaključio je strateg Dinama.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)