JAR, Uzebikstan, Libija i Alžir nove države na Borsa Openu

Vrijeme:1 min, 15 sec

Judo turnir u Mostaru

Manifestacija će biti održana u organizaciji Judo kluba ”Borsa” Mostar, a ovo će biti jubilarno deseto izdanje ovog sportskog događaja. 

Najveća sportska manifestacija u Bosni i Hercegovini ”Borsa Open” bit će upriličena 9. i 10. studenog, a nakon natjecanja biti će održan i dvodnevni međunarodni trening kamp.

Manifestacija će biti održana u organizaciji Judo kluba ”Borsa” Mostar, a ovo će biti jubilarno deseto izdanje ovog sportskog događaja.

Do sada su prijavljeni natjecatelji iz 32 države, iz gotovo cijelog svijeta, a najudaljenija zemlja sudionica ove godine biti će Južnoafrička Republika (JAR).

Povodom manifestacije doputovat će još neke nove države koje do sada nisu bili gosti Borsa Opena, a to su Alžir, Libija i Uzbekistan.

Na samom natjecanju nastupiti će oko 1.100 natjecatelja, a uz trenere, klupsko osoblje i rodbinsku pratnju u Grad Mostar doputovati će preko 1.500 osoba iz 32 države koje će na području Grada Mostara i Bosne i Hercegovine boraviti do pet dana. Po svojim karakteristikama, Borsa Open se smatra i jednim od najvećih turističkih potencijala Hercegovačko-neretvanske županije i Grada Mostara.

Natjecatelji i klubovi koji će posjetiti grad Mostar povodom Borsa Opena dolaze iz Alžira, Albanije, Austrije, Bjelorusije, Belgije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Francuske, Grčke, Nizozemske, Italije, Velike Britanije, Kosova, Latvije, Litve, Sjeverne Makedonije, Mađarske, Moldavije, Crne Gore, Poljske, Rumunjske, Rusije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Švedske, Turske, Ukrajine, Libije, Uzbekistana, Južnoafričke Republike te klubovi domaćini iz Bosne i Hercegovine.

 

Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)