Pomorci u Facebook grupi Bourbon Rhode Rescue protumačili su to kao akciju spašavanja

Velika potraga za nestalim pomorcima među kojima je i hrvatski kapetan Dino Miškić možda je došla kraju.

Na stranici koja prati kretanje brodova, Marine Traffic, tijekom posljednjih nekoliko sati moglo se vidjeti da je nekoliko brodova promijenilo kurs kojim su plovili.

Trenutno je na vrlo maloj udaljenosti nekoliko brodova. Pomorci u Facebook grupi Bourbon Rhode Rescue protumačili su to kao akciju spašavanja odnosno tvrde da je vjerojatno u Atlantiku uočeno nešto zbog čega su brodovi skrenuti s kursa.

Mnogi od njih nadaju se da je uočen splav ili više njih, na kojima bi mogli biti nestali pomorci na čelu s hrvatskim kapetanom potonulog broda Bourbon Rhode Dinom Miškićem.

Trenutno nema službenih informacija, no obitelji nestalog Miškića i šestorice Ukrajinaca nadaju se da je završena potraga za njima te očekuju dobre vijesti. Iz Ukrajine se neslužbeno doznaje da je uhvaćen nekakav signal te da zbog tog signala brodovi mijenjaju kurs i idu u istom pravcu, javlja Dnevnik.hr.

 

Dalmacija danas/https://www.dalmacijadanas.hr /Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.