PERKOVIĆ OZLIJEĐENA DO BRONCE: Nisam znala hoću li uopće nastupiti

Vrijeme:59 sec

Sandra Perković popunila je kolekciju odličja na svjetskim prvenstvima osvojivši brončano odličje u Dohi hicem od 66,72 metara ostvarenim u prvoj seriji finalnog nadmetanja na stadionu Khalifa u Dohi.

– Drago mi je da sam u prvoj seriji osigurala medalju, žao mi je što više nisam napredovala, rekla je Perković nakon finala.

Novom svjetskom prvakinjom postala je Kubanka Yaime Perez koja je petoj seriji bacila 69,17 metara, a srebrno odličje pripalo je njezinoj sunarodnjakinji Deniji Caballero (68,44 m), svjetskoj prvakinji iz Pekinga 2015. godine.

– Želim čestitati curama što su uzele zlato i srebro, šta je – tu je. Sljedeće godine su Olimpijske igre, znamo što možemo očekivati.

Perković je za HRT otkrila kako je zbog problema s ozljedom umalo otkazala nastup.

– Jučerašnji trening nisam završila do kraja, došla sam puno spremnija nego što sam bila danas cijeli dan. Nisam znala hoću li uopće nastupati, cijelo vrijeme sam se štedila u sobi. Čak ni mama nije znala, rekla sam joj da je blaža povreda. No, i takva sam uspjela izvući medalju, ovo je moja četvrta medalja na svjetskim prvenstva i u Tokiju se nadam boljem plasmanu, rekla je Perković.

 

 

H/HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)