Tomo Medved: Na sastanku je bilo riječi i o neodgovornoj izjavi Milorada Pupovca

Vrijeme:1 min, 8 sec

U središnjici HDZ-a održana je sjednica Nacionalnog odbora zajednice branitelja Gojko Šušak. Na sjednici je bio i premijer Andrej Plenković koji po odlasku sa sjednice nije htio davati izjave uz poruku da je on svaki dan u medijima.

– Zajednica branitelja na sjednici je jednoglasno dala potporu Vladi i premijeru i svim programima koje vode. Bilo je riječi i o aktualnostima pa i neodgovornoj izjavi Milorada Pupovca. Na sastanku su svi sudionici sastanka i predsjednik Vlade te izjave osudili i okarakterizirali ih kao “neodgovorne” i “neprihvaljive”, izjavio je ministar branitelja Tomo Medved.

Pozvao je sve da se suzdrže od teških izjava koje ne pridonose normaliziranju odnosa i pozivam da se svi usmjerimo na rješavanje pitanja važnih za život naših građana.

Predsjednik zajednice branitelja Gojko Šušak Miljenko Filipović kazao je kako su izjave Pupovca neprihvatljive i netočne.

– Bila je redovna sjednica Nacionalnog odbora zajednice branitelja Gojko Šušak. Razgovaramo o našim aktivnostima, što smo radili i gdje ćemo sada. Milorad Pupovac bio je donekle tema sjednice, ali o tome su jasne poruke poslali vrh stranke i premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković., kazao je predsjednik zajednice branitelja Gojko Šušak Miljenko Filipović.

Poručio je kako je Vlada Andreja Plenkovića najviše napravila za hrvatske branitelje, policiju i vojsku i za vraćanje dostojanstva hrvatskih branitelja.

– Mi kao branitelji priznajemo samo rezultate, zaključio je.

M.M./http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)