BIVŠI PREMIJER RH: Ivo Sanader zbog komplikacija s bolesti završio na “zaraznom” u bolnici

0
Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović, sukladno Sanaderovoj izričitoj uputi, nije bio suglasan da se rasprava provede u njegovoj odsutnosti pa je odgođen nastavak ispitivanja svjedoka.

 

Bivši premijer Hrvatske Ivo Sanader, koji u zatvoru u Remetincu izdržava zatvorsku kaznu na koju je pravomoćno osuđen u slučaju Planinska, hospitaliziran je u Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević u Zagrebu, piše Jutarnji list.

U petak je zbog toga na Županijskom sudu odgođen nastavak suđenja u aferi INA-MOL u kojoj USKOK njega i prvog čovjeka mađarskog MOL-a, nedostupnog Zsolta Hernadija, tereti za primanje i davanje mita.

Sutkinja Maja Štampar Štipić kazala je da su iz zatvora u Remetincu telefonski obavijestili sud uoči rasprave da je Sanader u srijedu odveden u KBC Zagreb, gdje je trebao operirati koljeno.

Međutim, budući da su kod Sanadera utvrđeni određeni upalni procesi, nije podvrgnut operativnom zahvatu, nego je s Rebra prebačen u Kliniku Fran Mihaljević.

Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović, sukladno Sanaderovoj izričitoj uputi, nije bio suglasan da se rasprava provede u njegovoj odsutnosti pa je odgođen nastavak ispitivanja svjedoka Stephana Hurlimana putem videolinka iz Švicarske.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara