NAJJAČE SNAGE MODRIH; Bjelica objavio popis igrača za Ligu prvaka

Vrijeme:1 min, 13 sec

Trener Dinama Nenad Bjelica odabrao je 33 igrača koje planira koristiti u Ligi prvaka ove sezone. Popis se dijeli na dva dijela, glavni (A) i sporedni (B). Na A popis idu najjače snage momčadi, dok se B koristi za prijavljivanje UEFA-i igrača mlađih od 21 godine.

Tako treneri oslobađaju prostor na glavnom popisu ako im je to potrebno, a Bjelica je na B popis uvrstio igrače koji kod imena imaju zvjezdicu.

Ovo je Bjeličin popis igrača za Ligu prvaka:

Vratari: Danijel Zagorac, Dinko Horkaš*, Renato Josipović*, Dominik Livaković

Braniči: Ivo Pinto, Jacques Francois Moubandje, Marin Leovac, Kevin Theophile-Catherine, Petar Stojanović, Marko Lešković, Joško Gvardiol*, Dino Perić, Emir Dilaver

Veznjaci: Arijan Ademi, Lovro Majer, Amer Gojak, Luka Ivanušec, Nikola Moro*, Marko Gjira*, Bartol Franjić*

Napadači: Dani Olmo*, Izet Hajrović, Komnen Andrić, Mario Gavranović, Mario Šitum, Antonio Marin*, Iyayi Atiemwen, Bruno Petković, Roko Baturina*, Robert Mišković, Sandro Kulenović, Damian Kadzior, Mislav Oršić

Veliko iznenađenje na popisu trenera Dinama je Robert Mišković, 19-godišnji veznjak koji je došao na jednogodišnju posudbu iz Osijeka u Dinamo II. Bjelica ga je uvrstio jer očito na njega ozbiljno računa, a Dinamo će u lipnju iduće godine moći i otkupiti njegov ugovor.

Na popisu je i Sandro Kulenović kojeg su Modri doveli u finišu prijelaznog roka za dva milijuna eura iz poljske Legije.

 

Podsjetimo, Dinamo natjecanje u grupnoj fazi Lige prvaka otvara 18. rujna utakmicom protiv Atalante.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori