Udruga „Žene u Domovinskom ratu Zadar“: Podrška skupu potpore Matku Škalameri koji je žrtva huškačke velikosrpske politike i podaničkog ponašanja hrvatskih vlasti

Vrijeme:1 min, 37 sec

 

Udruga „Žene u Domovinskomratu – Zadar“,

dr. Franje Tuđmana 15

uzudrzd@gmail.com     

 

OČITOVANJE

 

Naša Udruga „Žene u Domovinskom ratu-Zadar“ daje punu podršku skupu potpore Matku Škalameri koji je žrtva huškačke velikosrpske politike i podaničkog ponašanja hrvatskih vlasti, kao i medijskog linča s ciljem manipulacije i nametanja krivnje hrvatskoj većini.

Matko Škalamera je zbog parkirnog mjesta kojeg je na javnom dobru uzurpirao čovjek (za kojeg se naknadno doznaje da je srpski povratnik), odveden s lisičinama na rukama, kao primjer drugima. Sud prije Suda? Ili demonstracija pojačanih ovlasti MUP-a? Ali samo prema odabranima…čini se.

Članice naše Udruge spadaju u skupinu hrvata koji su trpjeli, pretrpjeli i još uvijek trpe za Hrvatsku. Oni koji su na vlasti i „vode“ ovu državu bi i to morali znati! Mi Hrvatsku volimo, svim srcem, želimo da je i oni koji su je odabrali kako bi u njoj živjeli u najmanju ruku poštuju. Sada, nakon svih ovih potenciranih izgreda, blamaže o ugroženosti, napuhavanju medija i obmanjivanju javnosti, ostaje činjenica da se mi hrvati kao pripadnici većinskog naroda osjećamo ugroženo! Da, ugroženo! Kao što se i Matko Škalamera osjeća ugrožen, i zasigurno se preispituje u čijoj zemlji on živi? On, koji spašava ljudske živote, a da mu nikad nije palo na pamet pitati za nacionalnost, ni vjeru. On, koji je primjer dobrote, ljudskosti i požrtvovnosti. Razapet je na križu i ljudske vrijednosti su bačene u blato. Zato.

A Vi braćo, koji možete i dalje navijati za različite klubove, a u nevolji ste postali jedno, budite naš ponos i snaga, budite svjetlo u ovoj pomrčini! Mi ćemo stati rame uz rame, kao i devedesetih, uz vas čuvati ognjište i dom. Jer tada nije bilo važno zoveš li se Matko, Ivan, Petar…važno je da si svoj na svome, boriš se protiv nepravde i da čuvaš jedinu Domovinu.

Tako je i danas!

Amen

 

S poštovanjem

Članice Udruge Žene u Domovinskom ratu-Zadar

Hrvatsko nebo

 

Odgovori