VIDEO Stipe Miočić žestokim nokautom vratio pojas UFC prvaka

Vrijeme:1 min, 8 sec

 

Stipe Miočić je novi-stari UFC prvak! Američki borac hrvatskih korijena vratio je pojas UFC prvaka nakon što je nokautirao Daniela Cormiera u 4. rundi.

Cormier je od početka borbe dominirao i izgledalo je da će američko-hrvatskom borcu trebati čudo da ostane u borbi nakon njegovih napada. U prvoj rundi je 40-godišnji Cormier preselio borbu u parter i tamo žestoko izmučio i izmorio Stipu.

Dosadašnji prvak vjerojatno je kod sudaca dobio i drugu rundu, rundu koja je bila najotvorenija i u kojoj borci gotovo da se nisu branili. Izmjenjivali su se udarci na obje strane, izgledalo je da je malo jedan borac u nokdaunu, malo drugi.

Nakon gubitka treće runde, u kojoj je u završnici Cormier dominirao i ponovno uzdrmao Stipu, bilo je jasno da Miočića u završnici borbe spašava samo nokaut. I dočekao ga je. U četvrtoj rundi je u potpunosti promijenio taktiku, udarao je Cormiera u tijelo i nakon četvrtog-petog udarca u tijelo Cormier je posustao, a Miočić ga dokrajčio serijom udaraca u glavu.

https://www.youtube.com/watch?v=1z4twxFQ0aI

Komentator i voditelj Joe Rogan je nakon meča želio saznati o čemu je Miočić razmišljao u prijelomnim trenutcima. “Poprilično sam umoran, hajde da završim ovaj meč i idem doma”, odgovorio je Stipe.

Ovom pobjedom Miočić je stekao status najuspješnijeg borca u povijesti teške kategorije.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)