SEJDINA VELEPOSLANICA Martina Mlinarević izbačena s Evergreen Festa u Čitluku

Vrijeme:1 min, 1 sec

Književnica Martina Milinarević jučer je putem Facebooka objavila da je promocija njene knjige “Huzur” izbačena iz programa festivala kulture “Evergreen fest” koji se tijekom cijelog kolovoza održava u Čitluku.

Mlinarević je pojasnila kako su se u priču oko promocije njene knjige upleli “veliki igrači”, a da je organizator zbog uvrštavanja “Huzura” u program festivala problem imamo i sa sponzorima.

“Dobijali su prijetnje od ljudi, a zatim i od sponzora. A kad se upletu lafo veliki igrači…lete glave, lete avioni, lete zabrane. Festival koji traje mjesec dana, godinama, na kojem se izmijenja stotine izvođača, performera, umjetnika, festival Hercegovine, iz mog komšiluka, ima za problem moju književnu večer”, napisala je Mlinarević, među ostalim, a obraćanje je zaključila sa “Ko vas j*** majmuni!”

Martina Mlinarević veleposlanica je Bosne i Hercegovine u Republici Češkoj, a na to mjesto imenovao ju je drugi bošnjački član Predsjedništva BiH Željko Komšić, podsjeća Hrvatski Medijski Servis.

Isto tako, valja podsjetiti da je član Predsjedništva BiH Željko Komšić  po treći put  bošnjačkim glasovima nametnut Hrvatima jer to omogućuje nakaradni Izborni zakon. Odmah nakon stupanja na dužnost smijenio je sve veleposlanike hrvatske nacionalnosti.

Inače, Martina Mlinarević javno se ne izjašnjava kao Hrvatica već kao Hercegovka.

 

hms.ba/ https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori