TRANSFERI; Sport: Real mu je ponudio 200 milijuna eura, ali Neymar čeka Barcelonu

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Vrijeme:1 min, 6 sec

SUPERPONUDU tešku 40 milijuna eura po sezoni i ugovor na pet godina poslao je Florentino Perez brazilskoj superzvijezdi, ali Neymar i dalje čeka Barcelonu i želi se vratiti tamo, piše katalonski Sport. 

Međutim, koliko god Neymar želio u Barcelonu, činjenica je da je ne može neograničeno čekati, kao što su činjenice i da taj klub ne može platiti koliko PSG traži te da su odnosi francuskog i španjolskog prvaka iznimno narušeni.

Sve ovo transfer Neymara u Barcelonu čini gotovo nemogućim i u tom trenutku planski nastupa Real. Perezu je Neymar stari miljenik još otkako je igrao za Santos, a otkako je prešao u PSG, nekoliko puta ga je otvoreno zvao u Real.

Ako bi Neymar prihvatio Realovu ponudu, postao bi drugi najplaćeniji nogometaš svijeta – jedini ispred njega bio bi Messi. To bi bila povišica u odnosu na 36 milijuna eura godišnje, koliko zarađuje u PSG-u, te neusporedivo više od 24 milijuna eura godišnje, koliko mu nudi Barcelona.

Osim ovoga, Realovi aduti u pregovorima su odlični odnosi s PSG-om te to što mu za Neymara nudi ono što Barcelona ne može ponuditi: 100 milijuna eura u gotovini i popis igrača s kojeg može izabrati dvojicu kao dodatnu kompenzaciju za Neymara. Na listi su Gareth Bale, Keylor Navas, Mariano Diaz i James Rodriguez.

 

https://www.index.hr/Hrvatsko nebo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.