Prljave igre: Usluga KGK koja to nije – zabrane Škorinih nastupa

Vrijeme:1 min, 18 sec

Zabrane: Prvo Thompson, sad i Škoro

Zabrane Škorinih koncerata koje su upravo uslijedile u mjestima koje kontrolira HDZ teško mogu pomoći izbornim izgledima Kolinde Grabar Kitarović. Upravo obrnuto, ovakav razvoj Zoran Milanovićdogađaja zasigurno će vrlo loše utjecati na njenu percepciju u javnosti, pa se postavlja pitanje nije li tim zabranama to možda upravo i cilj.

Bilo kako bilo, osim Kolinde Grabar Kitatović i Miroslava Škore za sljedeće izbore postoji i treći kandidat s dvoznamenkastom potporom, za kojega sigurno potajno navija velik dio našeg „mainstreama“. A vijest govori kako je Škorin menadžment objavio da je 2. kolovoza Miroslav Škoro trebao nastupiti u Imotskom, koji je na taj datum obilježavao Dan grada. Međutim, taj, kao i koncerti u Našicama te općinama Rugvica i Gradina su otkazani bez nekog uvjerljivog objašnjenja.

Ove je godine koncert u Imotskom trebao biti 2. kolovoza, na Dan grada, dogovoreno je da također bude besplatan, ali mu je HDZ-ov gradonačelnik Ivan Budalić naglo otkazao. Škoru je zamijenio band Vatra.

“Rekli su nam tek da su odustali od koncerta, ništa više. Možemo zato samo nagađati o gradonačelnikovim motivima”, ističu u Škorinom menadžmentu.

Ali, stanovnici Imotske krajine ipak će ga čuti ovog ljeta.

Mladen Todorić iz Udruge specijalne policije pozvao ga je u Zmijavce i Škoro će tamo zapjevati 12. kolovoza, a povodom navedenih otkazivanja koncerata Todorić je oštro reagirao:

“U vrijeme kad po hrvatskoj obali harače Milica Todorović, Jelena Karleuša, Lepa Brena, Aca Lukas i ostali, jednom hrvatskom pjevaču zabranjuje se koncert. To se ne smije događati”, prenosi Novi list.

 

hkv/https://www.hkv.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)