“UVJEK BIO NA RUBU ZAKONA”; Objavljena fotografija šestostrukog ubojice

Vrijeme:1 min, 15 sec
Stravično ubojstvo šestero ljudi šokiralo je Hrvatsku, koja ne pamti ovakav zločin od proglašenja svoje neovisnosti.

 

Jutarnji list objavio je fotografiju počinitelja masakra – taksiste Igora Nađa (36), koji je rodom iz Vukovara.

Nađ je prilikom uhićenja izvršio samoubojstvo nekoliko sati nakon što je počinio masakr na području Brezovice. Među žrtvama su tri žene, dva muškarca i 10-godišnje dijete.

Kao zasad nepotvrđeni motiv spominje se ljubomora, a među ubijenima je i njegova djevojka Maja, a bebu, koja je jedina preživjela strašni masakr, dobio je u vezi s njom.

Igorov poznanik, koji poznaje šesterostrukog ubojicu dugi niz godina, i sam šokiran sinoćnjim zločinom, za Jutarnji list kaže da je rođenom Vukovarcu očito pukao film.

Navodi da je Igorova obitelj nakon bijega iz Vukovara, odnosno Petrovaca, bila smještena u hotelu „Internacional“.

Njegov brat vratio se u Petrovce pokraj Vukovara nakon završetka rata, a otac i majka su ih napustili i ostavili da se sami bore u životu.

– Znam ga površno, uvijek je bio na rubu zakona. Život ga je ostavio samog u Zagrebu i snalazio se kako je znao. Očito mu je pukao film, znam samo da je više puta dolazio u konflikt s obitelji – kaže Igorov poznanik.

Policija je danas potvrdila da je vatreno oružje kojim je Igor Nađ počinio samoubojstvo posjedovao ilegalno.

Kako je rekao načelnik PU zagrebačke, ubojica nije prethodno evidentiran za počinjenje krivičnog djela, nego samo 2016. i to za počinjenje prekršaja iz područja javnog reda i mira na području Trešnjevke.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori