Jutro nakon šesterostrukog ubojstva na Kajzerici građani u šoku: ‘Ovo je inače miran kvart’

Vrijeme:1 min, 19 sec

 

Kako se doznalo, ovih dana nije bilo intervencija, no zadnja je bila na ovoj adresi 2011. godine i taj događaj se ne dovodi u vezu s ovim.

Noćas je trajala potjera za muškarcem koji je u Cimermanovoj ulici ubio šestero ljudi, među kojima je bilo i 10-godišnje dijete. Policija je na mjestu zločina pronašla i neozlijeđenu sedmomjesečnu bebu, a jutros oko 4:10 pronašli su počinitelja koji je prilikom uhićenja oduzeo sebi život. Očevid je još uvijek u tijeku

– U šoku smo, ovo je inače miran kvart- pričali su jutros stanovnici Kajzerice za Dnevnik.hr – Navodno je došao i s kalašnjikovom ih pobio. Ovo je prestrašno. Evo, tresem se otkad sam čula- rekao je jutros jedan od susjeda za Dnevnik.hr.

Podsjećamo, ubojstva su se dogodila jučer oko 21.30 sati Dva muškarca, tri žene i desetogodišnje dijete ubijeni su vatrenim oružjem, a počinitelj je uhvaćen u Brezovici te je počinio samoubojstvo. Policija je cijelu noć blokirala ulice, ulaze i izlaze iz grada te mostove. Kako se doznalo, ovih dana nije bilo intervencija, no zadnja je bila na ovoj adresi 2011. godine i taj događaj se ne dovodi u vezu s ovim.

Motiv počinitelja se ne može sa sigurnošću potvrditi, no iz policije su rekli kako je povod ubojstvima bila najvjerojatnije ljubomora zato što je ubijena navodno bivša supruga počinitelja. Jučerašnju su pucnjavu prijavili susjedi nakon čega je policija izašla na teren.

 

 

Večernji list/https://www.vecernji.hr/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)