SRAMOTA REAL MADRIDA O KOJOJ ĆE SE DUGO PRIČATI: Atletico pregazio Modrića i ekipu, utrpao im sedam komada

Vrijeme:1 min, 9 sec
Nogometaši Real Madrida doživjeli su katastrofalan poraz od gradskog rivala Atletica na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama. Atletico je slavio 7:3 i nanio Kraljevskom klubu jedan od najtežih poraza u povijesti.

 

Već je nakon prvog poluvremena rezultat bio 5:0 za Atletico, a da ova utakmica neće dobro proći za Real bilo je jasno od samog starta.

Već je u prvoj minuti Diego Costa zabio za vodstvo Atletica, novo pojačanje Joao Felix udvostručio je prednost u osmoj minuti, za 3:0 pogodio je Angel Correa u 19. i do kraja prvog dijela Costa je s još dva gola odveo Atletico na ogomnih 5:0, piše Sportski.net.

Diego CostaFoto: Profimedia, AFP

Costa je u drugom dijelu nastavio tamo gdje je stao. U 51. minuti poentirao je za 6:0, a osam minuta kasnije Nacho Fernandez uspio je postići gol za 6:1.

U 65. minuti su isključena dva nogometaša, po jedan iz svake ekipe. Igru su zbog sukoba morali napustiti  Costa i Dani Carvajal.

Real Madrid – Atletico MadridFoto: Profimedia, AFP

Do kraja utakmice još je jedan gol za Atletico postigao Vitolo, a poraz Reala malo su ublažili Karim Benzema i Javi Hernandez.

Hrvatski reprezentativac Lukla Modrić bio je u početnoj postavi Reala i na terenu je bio do 62. minute kada je napustio igru zbog ozljede. Zamijenio ga je Tekafusa Kubo.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori