SMJENA NA ČELU; Loša vijest za Kovača: Iz uprave Bayerna odlazi njegov najveći zaštitnik

Vrijeme:1 min, 2 sec

 

Podsjetimo, Hoeness punih 40 godina obavlja poslove u upravi Bayerna, a u posljednjem desetljeću obavljao je dužnost predsjednika, s doduše jednim razdobljem provodenim u zatvoru zbog utaje poreza.

Prije tri godine bivši legendarni nogometaš ponovo se učvrstio u upravi bavarskog kluba i jedan je od najzaslužnijih što je doveden Niko Kovač za trenera i zadržan kad je momčad upala u krizu tijekom prošle jeseni.

Međutim, njemački dnevnik Bild saznaje kako se 67-godišnjak ne namjerava kandidirati na novim izborima potkraj godine, čime će završiti njegova era u Münchenu.

Loša je to vijest za bivšeg hrvatskog izbornika koji je u Hoenessu imao svojeg najvećeg zaštitinika, što znači da će mu se ove sezone nova rezultatska kriza teže tolerirati, jer neće imati potporu potrebnu da bi zadržao posao.

Vjeruje se da bi bivši šef Adidasa Herbert Hainer mogao preuzeti mjesto Hoenessa u budućnosti, dok bi važnu ulogu u upravi trebao imati i Oliver Kahn koji se sprema zamijeniti Rummeniggea na poziciji izvršnog direktora…

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)