VIDEO; Pogledajte trailer za film ‘General’

Vrijeme:53 sec

Od kada je najavljeno prikazivanje filma ‘General’ redatelja Antuna Vrdoljaka već od 5. kolovoza, simbolično, na Dan domovinske zahvalnosti u RH, na društvenim mrežama ne prestaju komentari koji dokazuju izniman interes publike za filmom.

Kino ulaznice su u prodaji od prošlog tjedna, a najveći je interes za film o životu generala Ante Gotovine upravo na područjima Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije, piše Kamenjar.com.

U naslovnoj ulozi je naša holivudska zvijezda Goran Višnjić, a u filmu igraju i Mustafa Nadarević u ulozi generala Janka Bobetka, Tarik Filipović kao general Davor Domazet Lošo, Boris Svrtan kao general Ante Roso, a tu su i Armand Assante, Borko Perić, Marijana Mikulić, Sreten Mokrović, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Goran Navojec te mnogi drugi.

‘General’ je film u kojem su svoje posljednje uloge odigrali velikan Ivo Gregurević te mladi talentirani glumac Robert Budak. ‘General’ je nastao u koprodukciji tvrtke Kiklop film i HRT-a, a podržan je od strane Hrvatskog audiovizualnog centra.

U kino distribuciju kreće pretpremijerno od ponedjeljka, 5. kolovoza.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)