INTERA: Mostar sljedećeg tjedna središte bh. dijaspore

Vrijeme:1 min, 1 sec

Sudionici skupa prenijet će svoje pozitivne priče o uspjehu izgrađenom u inozemstvu ili nakon povratka u domovinu, a bit će to prilika i za novu poslovnu suradnju.

“Pružiti osnove za početak procesa internacionalizacije poslovanja, omogućiti suradnju s inozemnim poduzetnicima te dati pristup stranim investicijama i kontaktima s predstavnicima dijaspore, načini su podrške koja odavno nije predodređena samo za velike tržišne igrače”, priopćili su organizatori skupa – Tehnološki park Intera Mostar.

Skup se organizira u partnerstvu s BH Futures Foundationom, pod pokroviteljstvom GIZ-a, USAID-a, Gospodarske komore FBiH te ostalih koji su prepoznali značaj povezivanja s poduzetnim i pozitivnim ljudima čiji su primarni fokusi sadašnjost i prilike koje donosi budućnost.

Konferenciji će prethoditi večer vina i meze koja će se održati u srijedu, 24. Srpnja, u LUX Business Baru nakon kratkog obilaska prostorija Intere.

Bit će to izvrsna prilika za druženje lokalnih poduzetnika i poduzetnika iz dijaspore, kao i ključnih partnera Tehnološkog parka Intera te svih nositelja pozitivnih promjena u gospodarskim procesima Hercegovine, najavili su organizatori.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)