FILIP HRGOVIĆ Najbolji hrvatski boksač saznao ime novog protivnika

Vrijeme:1 min, 21 sec

Filip Hrgović saznao je ime novog protivnika u borbi koja će se 24. kolovoza dogoditi u Meksiku. Domaći boksač Mario Heredia stajat će nasuprot najboljem hrvatskom boksaču u njegovoj devetoj borbi profi karijere.

Hrgović je u dosadašnjih osam borbi upisao isto toliko pobjeda od čega šest prekidom. S druge strane, Heredia ima 23 borbe, od čega 16 pobjeda uz šest poraza i jednu neodlučenu borbu.

Meksikanac nije iz vrha teške kategorije, ali svi boksači tog podneblja poznati su po svojoj čvrstini i tome da se ne predaju tek tako. Heredia je u svojoj posljednjoj borbi svladao Samuela Petera te će Filipu sigurno biti neugodniji protivnik od Corbina koji je lako pao.

“Jedva čekam borbu protiv Heredije, očekujem dobru borbu za koju ću se naporno pripremati kao i za svaku drugu. Meksiko mi nije novo mjesto, tu sam se borio već dva puta u WSB-u i upisao sam dvije pobjede. Bio sam jako zadovoljan svojim startom u SAD-u, nije moglo bolje. Corbin je težak borac i nitko nije očekivao nokaut u prvoj rundi. Pokazao sam Amerikancima što mogu očekivati od mene u budućnosti. U prošloj borbi u ringu sam proveo 60 sekundi, vidjet ćemo koliko će sada potrajati”, istaknuo je Hrgović.

Hrgović će pripreme ponovno odraditi u Miamiju gdje će nastaviti trenirati s trenerom Pedrom Diazom.

“Tri tjedna sam bio u Zagrebu i napunio baterije. Već sam započeo s treninzima s kojima nastavljam u Miamiju gdje me čeka Pedro Diaz.”

U borbi večeri nakon Hrgovića i Heredije susrest će se Juan Francisco Estrada i Dewayne Beamon, piše Index.hr.

 

Dnevnik.ba/ https://www.dnevnik.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)