Raspisan literarni natječaj “Istinom do pomirbe”

Vrijeme:57 sec

U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtve totalitarnog režima, Središte Hrvatskog svjetskog kongresa za istraživanje posljedica totalitarizama u BiH raspisuje literarni natječaj na temu ISTINOM DO POMIRBE.

Literarni radovi na natječaj (pjesme, priče, novele, crtice, igrokazi, putopisi ili eseji) šalju se isključivo na adresu elektroničke pošte udrugashsk@gmail.com s naznakom Za natječaj Istinom do pomirbe u obliku Word dokumenta nazvanog Ime_Prezime_Naslov pri čemu literarni rad ne smije biti duži od pet kartica teksta, pisan oblikom slova Time New Roman, veličina 12, prored 1,5. U posebnom dokumenti u prilogu treba priložiti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, broj mobitela, e-mail adresu i kratki životopis.

-Natječaj je otvoren za slanje radova do 10. kolovoza 2019. nakon čega će Povjerenstvo odabrati tri najuspješnija rada, a popis nagrađenih bit će javno objavljen prije završnog događanja s dodjelom nagrada, koje će biti organizirano u 23.kolovoza – Dana sjećanja na žrtve totalitarnog režima, kada će nagrađeni autori i njihovi radovi biti javno predstavljeni, kazala je Anita Martinac, predsjednica Središte Hrvatskog svjetskog kongresa za istraživanje posljedica totalitarizama u BiH.

 

M.J./HRsvijet.net/ http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)