Iako imaginaran, odlučio je, kaže Nitko, krenuti u kampanju za predsjednika pod sloganom „Resetirajmo Hrvatsku“, a glavni cilj je probuditi mlade i skrenuti pažnju na njihove probleme.

“Mladi su za mene jedina nada za spas ove države. Nitko od predsjedničkih kandidata ih ne ističe kao primarnu ciljnu skupinu stoga sam odlučio izaći u javnost i poslati im poruku. Iako su ovlasti predsjednika ograničene, smatram da uz današnje kanale komunikacije predsjednik može i mora vršiti pritisak na Vladu i Sabor kako bi se provodile mjere kojima je cilj, između ostaloga i sprječavanje demografske kataklizme”, kazao je gospodin Nitko.

“Već mjesecima gospodin Nitko je jedan od najpozitivnijih političara u Hrvatskoj i u samom je vrhu po simpatijama građana. Potaknut svojom popularnošću gospodin Nitko smatra da je njegova dužnost i odgovornost kandidirati se za predsjednika RH, radi podrške koju mu daju građani proteklih mjeseci. Uz nove rezultate CRO Demoskopa koji ga ponovno svrstavaju u sam vrh popularnosti političkih aktera, Nitko je odlučio objaviti svoju kandidaturu za predsjednika RH”, navodi on.

Gospodin Nitko kaže da je hardcore gamer, zaljubljenik u alpinizam i penjanje, a zalaže se i promiče kulturu pametnih gradova. Rodom je iz Nina, ima ženu i sina.

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.