Veliki broj korisnika već nekoliko sati ima problema s Facebookom, WhatsAppom i Instagramom. Prema stranici Downdetector, čini su kako su trenutno najviše pogođeni korisnici na istočnoj obali Sjedinjenih Američkih Država i u Europi.

Za razliku od nekoliko prijašnjih puta kad su aplikacije skoro potpuno pale, trenutno su najveći problem fotografije. Korisnici ne mogu objavljivati nove slike na Instagramu, gledati priče, a velik broj ljudi uopće se ne može ulogirati na aplikaciju. Ljudima se ni na Facebooku ne učitavaju fotografije, neki ne mogu pregledavati newsfeed ili ući u aplikaciju.

Iz Facebooka zasad nema nikakvih reakcija i ne zna se što se zapravo događa. Ovo je, inače, već najmanje treći put u posljednjih nekoliko mjeseci da Facebook ima ozbiljnih problema. U ožujku, kad im se dogodio najveći pad u povijesti, za sve su okrivili “promjenu konfiguracije servera”.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.