Messi ogorčen – nogometaši Brazila izborili finale Copa Americe

Vrijeme:1 min, 8 sec
Nogometaši Brazila izborili su plasman u finale Copa Americe svladavši u polufinalnom dvoboju velike suparnike Argentinu 2:0.

Brazilci su poveli u 19. minuti golom Gabriela Jesusa, kojega je sjajno proigrao Roberto Firmino. Isti dvojac bio je zaslužan i za drugi pogodak domaćina kada je u 71. minuti u kontranapadu Jesus poslao loptu u sredinu prema Firminu koji postavlja konačnih 2:0.

Sergio Aguero je imao priliku za gol u prvom poluvremenu kada je pogodio vratnicu, a Lionel Messi 11 minuta nakon početka drugog poluvremena gađa također okvir gola.

Argentina, koja nije pobijedila Brazil na nekom većem natjecanju još od 2005., tražila je i dva jedanaesterca nakon prekršaja Alvesa i Arthura na Agueru i Otamendiju, ali ekvadorski sudac Roddy Zambrano nije tražio pomoć VAR-a niti ih je dosudio.

Argentinska nogometna zvijezda Lionel Messi bio je ljutit nakon poraza od Brazila (0:2) u polufinalu Copa Americe.

– Bilo je toliko glupih sudačkih odluka na ovoj Copi, a danas uopće nije korišten VAR. Nadam se da će se nešto napraviti vezano uz suce koji favoriziraju neke momčadi, ogorčen je bio Messi.

Brazil, koji je do sada u 42 susreta pod izbornikom Titeom dva puta izgubio, u nedjelju će u finalu na stadionu Maracana u Rio de Janeiru igrati protiv pobjednika susreta između Perua i branitelja naslova Čilea.

 

M.B./http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo

 

Odgovori