Škoro otkazao koncert u Kninu: Dan pobjede ne povezivati s predstojećim izborima

Vrijeme:1 min, 4 sec
Nakon što je u nedjelju putem video objave na Facebooku službeno objavio da će se kandidirati na nadolazećim izborima za predsjednika Republike Hrvatske, hrvatski glazbenik Miroslav Škoro u ponedjeljak je obavijestio kninske gradske vlasti da 5. kolovoza na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti neće održati prethodno dogovoreni koncert, piše Jutarnji list.

Škoro naime ne želi da se taj praznik povezuje s predstojećim predsjedničkim izborima.

– Morao sam obavijestiti zamjenicu gradonačelnika Kristinu Perić da Škoro neće moći 5. kolovoza nastupiti u Kninu. Nakon objave kandidature za predsjednika Republike, Škoro je donio odluku da taj dan neće imati koncert nigdje u Hrvatskoj, zato što ne želi da se ovaj veličanstveni hrvatski praznik na bilo koji način povezuje s predstojećim izborima, rekao je Škorin menadžer, Miljenko Ćurić u izjavi za Jutarnji list

Podsjetimo, predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović poručila je nešto ranije da svoju predsjedničku kandidaturu neće objaviti do 5. kolovoza i obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

– Kad je u pitanju odluka o kandidaturi za drugi mandat, moja je velika želja da na obilježavanje Dana domovinske zahvalnosti u Knin idem kao predsjednica, a ne kao kandidatkinja na izborima, kako bi taj poseban dan za Hrvatsku ostavili izvan konteksta političke kampanje, poručila je tom prigodom Kolinda Grabar-Kitarović.

 

M.M./http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)