Ministrica Divjak je inicijativu “STOP neprimjerenoj lektiri!” nazvala marginalnom skupinom, a Divjakstranka koja ju je predložila za ministricu je na nedavnim izborima dobila svega dva posto glasova, poručuje se u priopćenju udruge “STOP neprimjerenoj lektiri”.

Time je marginalcima prozvala i sve one roditelje u Hrvatskoj, a takvih je vjerujemo većina, koji žele ozbiljan pristup obrazovanju i ne žele da im njihova maloljetna djeca čitaju pedofilske i ostale nastrane i neprimjerene tekstove, a koji se nalaze na popisu preporučene izborne lektire, dodaju iz inicijative.

“Ministrica je rekla da lažemo, a nije navela niti jednu stvar izrečenu na našoj tiskovnoj u petak koja bi bila laž, već nastavlja sa svojom demagogijom.”

Opširniju reakciju inicijative u tekstu grupe stručnjaka iz inicijative “STOP neprimjerenoj lektiri!” možete pročitati ovdje.

 

hkv/https://www.hkv.hr/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.