ČOVIĆ U ŽEPČU: Ne može se bez HDZ-a BiH razmišljati o budućnosti ovoga prostora

Vrijeme:2 min, 4 sec

U Domu kulture Žepče upriličena je svečana akademija u povodu obilježavanja 29. obljetnice osnutka Općinskog odbora HDZ BiH Žepče, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom dr. Draganom Čovićem i predsjednikom OO HDZ BiH Žepče Josipom Martićem, položilo je vijence i svijeće na Središnjem spomen obilježju poginulim braniteljima u Žepču prije početka svečane akademije.

Sve nazočne, u ime domaćina, pozdravio je predsjednik OO HDZ BiH Žepče i ministar prostornog uređenja u Vladi Federacije BiH Josip Martić koji je nazočnima čestitao obljetnicu.

Martić se posebno zahvalio svima koji su dali svoj doprinos uspjesima i pobjedama ove Općinske organizacije HDZ-a BiH proteklih godina te pozvao na još upornije zalaganje u budućnosti.

„Ne može se bez HDZ-a BiH razmišljati o budućnosti ovoga prostora“, kazao je predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović obraćajući se na stranačkoj obljetnici u Žepču.

„Koliko god je teško i koliko god ima razočarenja u tom našem dogovaranju, tri predstavnika, tri partnera, nama je prevažno da smo dio te političke utakmice, i tko god pokuša izmjestiti HDZ BiH iz tog procesa jasno je kako bi to završilo. To nismo dozvolili svojim političkim djelovanjem i ja ću vas s te strane motivirati da tako i nastavimo“, poručio je Čović.

Čović je u svome obraćanju čestitao vodstvu stranke na predanoj borbi i zalaganju pri ostvarivanju stranačkih ciljeva i interesa na prostoru Žepča, te ih pozvao da ustraju i dalje u dobro organiziranim poslovima, planovima i obavezama kako su to radili i do sada.

„Važno je da mi na ovaj način kao jedna velika obitelj šaljemo poruku iz Žepča iz ovog prostora županije Zeničko-dobojske i čitave BiH. Ja sam preponosan na ono što smo mi radili ovih 29. godina. Oni koji su malo stariji znaju koliko je to bilo teško vrijeme i vrijeme izazova“, kazao je Čović.

„Žepački kraj je ponovno zaslužio, odnosno ovaj prostor, da ima svog predstavnika i na federalnoj i na državnoj razini vlasti. I to je nešto što daje za pravo svima vama da možete sutra mnogo značajnije participirati u svim institucijama“, rekao je Čović.

Nazočnima su se obratili još i Ivo Tadić, predsjednik ŽO HDZ-a BiH ZE-DO županije i predsjednik Kluba hrvatskih izaslanika u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH te Mato Zovko, član Predsjedništva HDZ-a BiH i načelnik Općine Žepče.

Svečanoj akademiji povodom 29. Obljetnice HDZ BiH Žepče, pored domaćeg članstva, nazočili su brojni istaknuti gosti, stranački dužnosnici iz izvršne i zakonodavne vlasti sa svih razina.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.