(FOTO)EKSKLUZIVNO: MASOVNA GROBNICA: “Milan Bandić besćutno skriva i uklanja kosti pobijenih Hrvata kako bi podigao najskuplju žičaru na svijetu”!?…

Vrijeme:3 min, 36 sec

Interesne skupine u akciji uz blagoslov gradonačelnika Zagreba!?

Od petka 15.2. 2019. glavna priča u Gračanima jedna od masovnih grobnica podsljemena dobila svoj epilog!…

Pronađene kosti od mogućih podsljemenskih žrtava su nađene i preuzete od policije!…Navodno su neke (mali dio) odnešene na patologiju samo kako bi se nastavilo kopanje za izgradnju Bandićevog kapitalnog projekta koji će navodno koštati i do pet puta više nego što takvi projekti u biti koštaju.

Mjesto masovne grobnice ubijenih 783 Hrvata na kojem će Bandić sagraditi žičaru, hotel i parking umjesto veliko spomen onilježje tim nevinim žrtvama koje su likvidirali partizani i ubacili ih ovdje u masovnu grobnicu.

Nitko od službenih institucija ne govori o čemu se radi.”Svi moraju šutjeti”…

Na mjestu gdje su pronađene kosti prolazi elektro kabel, koji je zasigurno “nepovratno prouzrokovao sklanjanje” dijela kostiju žrtava koje su deportirane na nepoznatu adresu. Iskopi koji su se radili prije godinu dana očito su bili površni i zasigurno nisu dali, možda namjerno rezultate, da bi se dostojanstveno sahranili posmrtni ostaci i da bi se to mjesto stradanja Hrvata napokon obilježilo pravim obilježjem za žrtve partizanskih krvoloka i njihovog krvavg pira tzv. osloboditelja Zagreba…

Kosti iz ove masovne grobnice su skrivene i Bandić nastavlja s radom-te radove treba zaustaviti…Foto-Braniteljski portal…Na mjestu gdje su pronađene kosti prolazi elektro kabel, koji je zasigurno “nepovratno prouzrokovao sklanjanje” dijela kostiju žrtava koje su deportirane na nepoznatu adresu. 

Nažalost, na mjestu masovne grobnice radi se polazna stanica Bandićeve žičare nalik na kapu partizanku sa tri roga,a čiji će cijeli nacrt u potpunosti biti objavljena ovih dana, na Braniteljskom portalu.

Za sad samo ova -kako će izgledati zgrada koja će pokriti masovnu grobnicu pobijenih Hrvata…

Ovaj kompleks će zatrpati istinu o masovnoj grobnici u Gračanskom Uzdolju-to treba spriječiti

Svima u zoni gdje se jako dobro zna da su masovne grobnice upravo na mjestu gdje Milan Bandić namjerava uraditi žicaru, parking i hotel, te sa tim objektima prikriti mjesto masovnog zločina u Gračanima, a sve to kako bi se prikrili komunistički zločini nad hrvaticama i Hrvatima u Zagrebu koje su partizanski “osloboditelji” krvoloci pobacali u masovnu grobnicu upravo na mjestu gdje bi sad Bandić gradio žicaru uz popratne komplekse.

Iskopavanje se vršilo i prije na toj lokaciji, ali je samo iskopavnje nekim čudom prestalo kad je Braniteljski portal objavio dublju iskopinu gdje su se nalazile već vidljive kosti pobijenih Hrvata koji su bačeni u tu masovnu grobnicu. Već rano ujutro oko 04 sata nakon objave te fotografije na Braniteljskom portalu, bageri su došli i zatrpali istu.

                     Ministar Tomo Medved nadlgleda iskope u Gračanskom Dolju

Iskope je jedno vrijeme nadgledao i sam ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved sa svojim savjetnikom Sučićem,no od tih iskopa ništa nije bilo. Ali se zato trošio novac poreskih obveznika i to obilato na same iskope samo kako bi se fingiralo da se nešto tu radi.Komu smeta istina?…Moguće i zbog tog što nekom ne odgovara prava istina? Tada, ravno prije godinu dana slušali smo i današnjeg ministra hrvatskih branitelja Medveda i još neke koji su na sva usta tvrdili hrvatskoj javnosti da će se sa iskopavanjem nastaviti. Ali!?…

Međutim, postoje ljudi koji pomno prate svaki zakop pa se tako i sad Braniteljski portal oglašava ne samo tekstom već i sa nekoliko fotografija , nastalih na samom terenu kako bi tekst bio vjerodostojan i nikoga ne dovodio u zabludu. Ponovo se postavlja pitanje koje je Braniteljski portal već postavljao. Tko zaustavlja istinu o partizanskim okrutnim zločinima, žrtvama, njih 783 i postojanju masovnih grobnica (20. jama s najmanje 783 žrtve u Gračanskom Dolju?…

Uostalom, postavlja se pitanje, što očekivati od čovjeka koji prima notornog četnika Palmu i glumi da nije znao , što očekivati od čovjeka koji ide na proslavu dana srpske vojske zajedno sa Budimirom Lomčarom , Mesićem i ostalom klikom, i to na proslavu onih koji su čak i Zagreb kao civilni objekt tukli orkanima ili zvončićima i nanijeli ogromne štete i civilne žrtve u Zagrebu? Što očekivati od čovjeka koji je sa svojim komunalcima srušio u ranim jutarnjim satima spomenik Zid boli, cigle koje su roditelji i obitelji poginulih u obrani od srpskog agresora pomno slagali sa imenima svojih najmilijih koji dadoše svoje živote da bi se ovakvi kao Bandić sad mogli iživljavati nad svetinjama.

 

 

M.M.Viribus unitis/https://www.braniteljski-portal.com/Hrvatsko nebo

 

Odgovori