VSTV POTVRDIO: Odbačena disciplinska tužba protiv Milana Tegeltije

Vrijeme:46 sec

Povodom tužbe i prijedloga za privremeno udaljenje od vršenja dužnosti predsjednika Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) Milana Tegeltije koje je podnio Ured disciplinskog tužitelja , Prvostupanjska disciplinska komisija VSTV-a BiH je donijela sljedeću odluku kojom se odbacuje disciplinska tužba, piše Hrvatski Medijski Servis.

Također , Disciplinska komisija odbacila je i prijedlog Ureda disciplinskog tužitelja da se Tegeltija privremeno udalji s dužnosti predsjednika VSTV-a.

“Odbacuje se disciplinska tužba Ureda disciplinskog tužitelja od 31.05.2019. godine, podnesena protiv Milana Tegeltije, predsjednika VSTV-a BiH;
Odbacuje se Prijedlog Ureda disciplinskog tužitelja za privremeno udaljenje od vršenja dužnosti predsjednika VSTV-a BiH Milana Tegeltije”. navodi se u obrazloženju odluke Prvostupanjske disciplinske komisije VSTV-a BiH.

U priopćenju VSTV-a BiH stoji i da se protiv ove odluke može podnijeti žalba Drugostupanjskoj disciplinskoj komisiji VSTV-a BiH u roku od 8 dana od dana prijema odluke.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)