VIDEO: Dalić potvrdio, Vatreni bez Rakitića

Vrijeme:1 min, 8 sec

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u Splitu uoči utakmica s Walesom i Tunisom. Izbornik Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije uoči prvih treninga.

Utakmica Europskih kvalifikacija za UEFA Europsko prvenstvo 2020. godine bit će odigrana 8. lipnja s početkom u 15 sati, a Hrvatska i Wales snage će odmjeriti na osječkom stadionu Gradski vrt.

https://www.facebook.com/HRTsport/videos/364844654152991/?t=0

– Pred nama je sedam, osam dana treninga da napravimo najbolje moguće uoči utakmice protiv Walesa. Nezgodan termin, no kako nama, tako njima. Htio bih se zahvaliti navijačima koji će nam pripremiti sjajnu podršku, rekao je Dalić.

– U razgovoru smo donijeli odluku da Rakitić neće biti na ovoj akciji s reprezentacijom. Imao je problema s mišićem, ne bi bio spreman za utakmicu i dogovor je da preskoči ovu utakmicu, objasnio je nedolazak Ivana Rakitića na pripreme.

– Wales ima svojih problema, ali ne želim puno govoriti o njima. Jako su opasni u kontri i polukontri. Mi smo favoriti sada svugdje, moramo se paziti njihov kontri, imaju brze igrače. Bit će najopasnije kada je lopta u našem posjedu, dodao je Dalić. – Mi smo viceprvaci svijeta, nemam pravo na kiks.

Vatreni će u petak od 15 sati odigrati utakmicu s NK Omišem i tako uveličati proslavu 100. rođendana kluba.

– Veselim se da smo ovdje i toj utakmici, rekao je Dalić.

 

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)