Ministar sigurnosti BiH (SDS) i omiljeni sarajevski Srbin, u jednoj od svojih posljednjih objava na društvenoj mreži Twitter zorno nam je pokazao koliko se Bosna i Hercegovina srozala kao društvo. Naime, čovjek koji je državni ministar uopće ne zna napisati sva slova abecede!

Znamo da je u BiH sve moguće i malo nas toga može iznenaditi. Tako nas ne iznenađuje ni činjenica da je osoba koja je državni ministar u suštini elementarno nepismena.

Dragan Mektić, ministar sigurnosti BiH, na Twitteru je objavio post koji se bavi Miloradom Dodikom, srpskim članom Predsjedništva BiH.

Ne bi tu bilo ništa ni pretjerano zanimljivo ni sporno, da ministar Mektić nije pokazao kako ne zna kako se piše slovo “DŽ”.

“Đžaba ti svaki dan naglašavaš ko si i šta si niko te ne doživljava ni ozbiljno ni odgovorno a bogami ni pametno.Naprotiv obrnuto”, napisao je Mektić iz link na tekst o tomu kako Dodik tvrdi da je on vrhovni zapovjednik OS BiH.

I to je to dno dna na koje je BiH spala – državni ministri ne znaju ni sva slova abecede, a kamoli nešto drugo.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.