Đenosajd Karla Starčevića nad njegovim jaranom Hasanbegovićem

Vrijeme:7 min, 59 sec

 

Prije nekih osam godina s Karlom Starčevićem sam se intenzivno dopisivao. Povod je bio izvoz njegovog Velebitskog piva. Dogovorili smo sastanak u Zagrebu. U to vrijeme narušenog zdravlja Karlo je bio pri kraju oporavka u jednoj zagrebačkoj bolnici.  

Sami smo i neposredni Karlo odmah je predložio transfer na “ti”. Moram priznati, pivo mu je izvanredne kvalitete. No, ne može jamčiti veliku količinu proizvodnje za izvoz vani i time je realizacija posla već na samom startu zapela. Iako ništa od posla Karlo je nastavio hvaliti se i strogošću impresionirati me. Bez prethodne najave obilazi i kontrolira otkupljivače. Ako su prazne boce u kištrama neuredno i nezaštićeno vani odložene, odmah bi vlasniku trgovine priprijetio. Ako se zločin ponovi Karlo bi jednostavno prestao s isporukom svojeg piva – hvalio se. Zajeban tip. Valjda prazne boce prije ponovnog punjenja i tako mora u pogonu oprati.

– Ne može se meni nitko tako bahato odnositi prema mojoj ambalaži, da smo jasni – stenjao je zajapureni Karlo s grimasom na licu kao kada čovjeka muči jako tvrda stolica.  Čim je krv iz glave niže skliznula milokliznim tonom je nastavio veličati sebe, svoj silni znoj i krvavi put kojim je od gastarbajtera u Njemačkoj postao vlasnik vlastite proizvodnje piva.

Zatim je nastavio s izlaganjem i s tim dijelom se u potpunosti slažem.

– Od kako sam poslovno uspio salijeću me razni neradnici, bogtepitaj čega sve mladi alternativci, te ova udruga, te ona udruga – najčešće sve antihrvati,  ljenčuge, … Svi traže džabaluk lovu. U Hrvatskoj se previše nakotilo tih tzv. humanitarnih organizacija i udruga u ime ovog ili onog uzvišenog cilja, a sve rastaču to jadno hrvatsko nacionalno biće. Da budem donator rockerima, pankerima, drogerašima, bajkerskim kriminalcima, ljenčugama, antihrvatima, pedofilima?! Ne dolazi u obzir. Fertig!

Razgovor je s poslovnih tema sve više skretao na ideologiju i politiku. Karlo je prilično škrt. Ima fantastično pivo Ličanka i Velebitsko ali čim ideološki i politički otvori usta sposoban je i to odlično pivo čak i pivopijama do daske zgaditi. Samo da prizdravi ide on osvojiti vlast i Hrvatsku očistiti od antihrvatskog korova. Nažalost, kao što će se pokazati, s enormnom štetom po hrvatski nacionalni korpus s obje strane granice. Nešto kao deformirani mutant nastao križanjem komunizma, nacionalsocijalizma i fašizma. Zato, prije nego nastavite sa čitanjem prvo se vežite sigurnosnim pojasom pa tek onda nastavite inače i iz cipela ćete ispasti, a da ne bi sa stolice.

Mi pravaši moramo doći na vlast i jednom za sva vremena Hrvatsku napraviti po našoj mjeri, nastavio je Karlo. Ako ne bude išlo mirnim putem onda ćemo oružjem do vlasti.

Što ćeš s onim Hrvatima koji se ne budu slagali s tvojom politikom i ako kao većina budu protiv tebe?

Poraženi hrvatski otpadnici besplatno će izgrađivati Hrvatsku uz naknadu od tri obroka, vodu i prenoćište u radnim centrima zatvorenog tipa. U međuvremenu oni Hrvati koji dođu pameti bit će rehabilitirani. Srbi koji ne budu htjeli po našem oni će i tako sami pobjeći.

Ne ćeš li tako izazvati međuhrvatski raskol, građanski rat i “preodgoj” poput komunista u njihovim smrtonosnim logorima? Predsjednik Tuđman je išao ujediniti Hrvate dok ti …

– Zovi to kako hoćeš, mi pravaši zvat ćemo oslobođenjem Hrvatske od naših neprijatelja svih vrsta. Čim osvojimo vlast medije ćemo očistiti od onih koji odudaraju od naše ideologije i politike. Odstraniti i nama nesklone Hrvate, a ne samo Velikosrbe, komuniste i liberalne fašiste među kojima vladaju pedofili, pederi, feminističke vještice i druge nakaze. Samo …, po zatvorima ne će više biti džabaluk žderanja na račun naroda i države. Kao što rekoh, diljem Hrvatske organizirati radne logore i društveno koristan rad. Umnožiti Gole otoke. A Tuđman. Imao je on dobrih sekvenci ali njegov film kao cjelina za pravaše je antihrvatski.  

Pretrnuo sam od glave do pete i već se vidio na Golom otoku kako me Karlo s onom velikom toljagom od prapovijesnog Kremenka po tintari tambura.

Nego što misliš za Hrvate u BiH i općenito za stanje u BiH?

Prvo se vojno udružimo s muslimanima (nije rekao Bošnjacima, niti Hrvatima muslimanske vjere, niti „hrvatskim cvijećem“), neka oni u BiH idu ispred nas, a onda Srbe pobacamo u Drinu.

Fino. Nakon rata, kada pljuneš u Drinu, što ćeš Karlo s Bošnjacima jer oni nisu više “hrvatsko cvijeće”, kako im je tvoj prezimenjak tepao, nego su se 93. dekretom prekvalificirali u narod Bošnjake?

Kakvi te Bošnjaci snašli. To je Alijina podvala.

Bez obzira na to što ti Kralo misliš da je Bošnjak sintetika pika se ono što oni o sebi misle. Ti isti Bošnjaci 1993. godine, nakon sporazuma s Krajišnikom o nenapadanju, nama Hrvatima u BiH zabili su nož u leđa. Izvukli su svoje mudžahedine iz Srebrenice, cijele istočne Bosne i drugih dijelova koje su Srbi sebi zacrtali. Taj izvučeni višak pridodali su svojoj muslimanskoj vojsci i krenuli s ofenzivom Neretva93.  ne bi li na račun Hrvata namirili izgubljeni teritorij. Znaš Karlo, za razliku od naših dodrinaša njih Bošnjake ionako ne interesira Drina nego Neum i Jadran? Njih je u BiH pet puta više nego li nas Hrvata.

Imam plan kako ih srediti. Pozvat ću dijasporu iz Latinske Amerike neka se vrati. Onaj tko je tamo živio na moru živjet će na moru i u Hrvatskoj. Tko je u ravnici ili brdima ima Slavonija, Posavina, Lika, Hercegovina, Središnja Bosna. Naša dijaspora u Latinskoj Americi je siromašna, a mi ćemo im ponuditi gotove kuće i stanove, plus posao koji su i prethodno radili s mjesečnom plaćom od 2000 eura. Muslimanima 300 Eura i srpske manje stanove u kojima ne će moći praviti više od jednog djeteta. Ubrzo će ih pojesti bijela kuga. Onima kojima se ne svidi sretan im put ili društveno koristan rad.

Zinem u čudu kao dijete na mrkli mrak i ne mogu doći k sebi. Njemu su kao i Hasanbegoviću na prvom mjestu mržnja naspram komunista i Srba, a ne ljubav naspram Hrvata u Hrvatskoj i još manje Hrvata u Herceg-Bosni.  

Karlo – je li ti to ozbiljno?!  Mislim, tri genocida? Oružani nad Srbima, bijelom kugom i iseljavanjem nad Bošnjacima i trećim nad Hrvatima u BiH kao kolateralnoj šteti? Za dekret o pravu na rađanje samo jednog djeteta mogli bi te Kinezi tužiti za krađu patenta. Hoćeš li doseljenim Hrvatima s komunizmom namaknuti džabaluk kuće i stanove, plus zajamčena radna mjesta i 2000 tisuće eura plaću? Nije li sve to skupa monstruozna mješavina komunizma, fašizma i nacionalsocijalizma i to u najžešćem obliku – genocid?

Ne, nije.  Komunizam, fašizam, nacizam i genocid samo su onda kada mediji tako serviraju, a s nama na vlasti mediji će pisati našu istinu. Za pisanje stranih i antihrvatskih medija nije me briga. Gunđat će neko vrijeme, a onda će prestati dok ćemo mi imati svoju uspješnu Hrvatsku do Drine. Zapamti, ja ću u svojoj namjeri sigurno uspjeti jer u hrvatskom interesu.

U rukama držim Karlovu omanju stranačku brošuru ( i u bolnicu ih je donio čitavo brdo) – toga nema ovdje?

– To je samo trailer za javnost, a ovo što sam ti rekao je pravi sadržaj.

Nakon ovakvog šamara realnosti ništa više nije trebalo da me trgne i razbudi. Cilj mi je bio što brže se domoći izlaznih vrata.

Zahvaljujući ovom razgovoru danas mi je jasan razlog nedavnih zaruka Hasanbegovića s HSP pivovarom. Bitnost i ljepota njihove ideološke povezanosti (detuđmanizacija i dodrinaštvo) nadograđuje se međusobnom fizičkom ovisnošću poradi ulaska u vlast i mentalnom konekcijom u kojoj nema korisnog mjesta za Hrvate u BiH. Makar su iskreni – ne možeš voljeti nekoga tko za tebe ne postoji i zapravo nije tu. Zato što je ovaj osvrt posvećen prvenstveno Karlu, ne ćemo naširoko o Handžar Hrvatu Hasanbegoviću jer, realno, corpus delicti o njemu ne bi stao niti u poveću knjižurinu.

Nepoznanica je zna li Hasanbegović za Karlove intimne želje  naspram muslimana u BiH?! Možda i zna ali ima plan kojim će na kraju ipak on Karla prevariti. Kada Srbe zajednički fiknu preko Drine Hasanbegović će Hrvate iz BiH protjerati u Hrvatsku. Onako kako je Alija Izetbegović već isplanirao uz pomoć dodrinaša Parage i Blaža Kraljevića. Do tada, ako se svojstveno pravašima narcisoidni egocentrici prije ne posvađaju, u drugoj rundi (izbori za Sabor RH) između slijedi dogovor tko je od njih dvojice veći i bogomdani vođa dodrinaša. Saznat ćemo će tko je od njih Asterix a tko Obelix krajnje desnice, čiji domet je Skejini fino štucovani brkovi. Tako lijepi i demokratski našminkani mahnut će nam iz Europskog parlamente u Bruxellesu. Ako sada dobiju dovoljno glasova onda će nam nakon nekih budućih izbora mahnuti i s prijestolja vlasti u Hrvatskoj.

U ovom današnjem pokvarenom svijetu mala je prednost čovjekova ispred zla, ali je ipak dovoljna da zlo ne mora prihvatiti. Ova spoznaja morala bi biti vodilja hrvatskim biračima u Hrvatskoj, BiH i dijaspori diljem svijeta.

Sramota i dalekosežne posljedice po hrvatski narod u Hrvatskoj biranjem u Europski parlament Pupovčevog dokazanog velikosrbina Dejana Jovića – u interesu Srbije i aboliranih zločinaca u Hrvatskoj – još strašnijeg su učinka za obespravljene Hrvate u BiH ako u EP budu izabrani jarani Karlo Starčević i Zlatko Hasanbegović u službi velikomuslimanskog Sarajeva i Islamske zajednice.

Neprijatelji koji nas žele uništiti priželjkuju na vlasti u Hrvatskoj najgore što imamo za ponuditi. Taj scenarij u današnjem izvrnutom svijetu nije ni malo nerealan.  Istina, nisu Hrvati u Hrvatskoj i BiH središnja tema zloćudne misije svjetskih alkemičara ali jesmo u njenoj temeljnoj osnovi.

Na stranu svima poznati neprijatelji antifa ljevice ali kome preporučiti i ovakve antihrvatske tzv. desničare s krajnje desnice?! Nema dovoljno idealnih Hrvata za ekstremne desničarske parapolitičare, niti idealnije prigode za njihovo neutraliziranje. U suprotnom, ako se ipak domognu vlasti, onaj tko nema želudac za ovakve neka traži premještaj. Put pod noge pa u bijeli svijet, jer to je još uvijek bolji izbor nego li u radnim logorima graditi njihovu paradržavu

Filip Antunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)