Kakva će biti hrvatska zastava kad islamisti do kraja okupiraju Europu, a Srbija Hrvatsku?

Vrijeme:2 min, 54 sec

 

Zahvaljujući mudrosti i hrabrosti Neovisnih za Hrvatsku napokon smo riješili i pitanje hrvatske zastave,  jer da njih nije policija još ne bi rekla da isticanje povijesne zastave nije kazneno djelo i sad svi možemo mirno spavat.

To što nam tri saborska zastupnika i pet zastupnika u Skupštini Grada Zagreba ne priznaju službenu zastavu, pa na svoje službene prostorije stavljaju povijesnu ne smeta očito nikog i nitko se zbog toga ne brine, a poslovično pametna desnica, njih sigurnih 0,75% je u općem transu.

Meni su drage obje zastave jer s onom povijesnom sam otišao u rat, s ovom službenom sam se vratio iz njega. Kao pobjednik!

Tu službenu razvili smo u Okućanima nakon Bljeska i na Kninskoj tvrđavi nakon Oluje, to je zastava pobjednika. Vijorila se na pobjedničkim postoljima po cijelom svijetu i njome su se ogrtali pobjednici u skijanju, rukometu, tenisu, atletici, skijanju, boksu, plivanju.. Zastava na koju je onako ponosno stavio glavu Šime Vrsaljko i zaplako od sreće.

Tu zastavu ponosa i pobjede u drugi plan stavljaju oni koji se nazivaju nacionalistima. Što očekivati onda od onih koji nisu nacionalisti? Oni nose onu s petokrakom, a zašto i ne bi kad je i ona dio povijesti, ružne i bolne ali ipak povijesti?

I opet smo na starom putu koji nas sve ove godine vodi u propast, putu podjele i rasprave o besmislicama u koje se slijepo upuštamo, pa od sljepila ne vidimo da nam je mač za vratom i da uskoro nećemo imati nikakvu državnu zastavu i nikakav grb, ni onaj sa bijelim ni onaj sa crvenim poljem.

Pita li se netko koju će nam zastavu okupatori objesiti na Jelačić placu kad skinu ovu koje se neki od nas već sada odriču.

Svjedoci smo strašnih scena po europskih gradovima, nereda, panike, napada na domicilno stanovništvo, posebno na žene. Svjedoci smo brutalnih napada na kršćanske crkve pogotovo u Francuskoj, svakodnevno vreba opasnost od nekog terorističkog napada. I? Nitko ni slova o tome, iako su se kao nešto dogovorili s francuskom desnicom!

Nekoliko tisuća islamista nalazi se na hrvatskoj granici s Bosnom i Hercegovinom, na stotine ih dnevno ilegalno prelaze granicu i pri tom uznemiruju, a nečesto i napadaju lokalno stanovništvo? O tome naravno ni slova od Neovisnih!

HDZ se barem trudi lagati nam o tome kako je granica sigurna, za ove taj problem uopće ne postoji.

O problemu četnikovanja po hrvatskim graničnim područjima također ni slova, kao ni o srpskim pretenzijama na hrvatski teritorij koje će se vrlo lako i sprovesti kad Srbija uđe u EU!

Volio bih čuti javne i nedvosmislene stavove o pitanju islamizacije Europe i velikosrpskih pretenzija na Hrvatsku od ljudi u koje sam vjerovao. Volio bih da sam od Neovisnih, koje inače simpatiziram i glasao sam za generala Glasnovića u 11. izbornoj jedinici, da sam čuo barem jednu jedinu riječ o tom maču koji nam visi nad glavom, barem o islamizaciji Europe.

Pitanja koja gospođa Esih postavlja Plenkoviću u Saboru su samo pitanja na koje niti dobiva niti sama nudi odgovore. Još više bih volio čuti stavove o islamistima i četnicima od gospodina Hasanbegovića, jer on  za razliku od gospođe Esih vrlo argumentirano i čvrsto iznosi svoje stavove protiv komunizma i njegovog zlog nasljeđa. Sve dok se po tom pitanju javno ne odrede, ove priče oko zastava, komunizma, fašizma i sličnih, u ovom trenutku manje važnih pitanja, smatrat ću samo jeftinim populizmom i odvođenjem vlastitog biračkog tijela u pogrešnom smjeru zbog nekih drugih interesa.

 

Tihomir Markanović/PDN/https://portal.braniteljski-forum.com /Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.