Greta Thunberg – pijun globalističkih elita

Vrijeme:4 min, 50 sec

Ono što su svi neovisni promatrači i razumni ljudi koji misle svojom glavom od početka sumnjali, sada je dokazano: iza navodno spontanog pokreta za spas klime Friday for Future i čelnice tog pokreta, švedske tinejdžerice Grete Thunberg stoji globalistička elita. O tome je nedavno izvjestio portal kritičnog i neovisnog njemačkog desno-konzervativnog političkog magazina Tichys Einblick.

Naravno da je svakom razumnom čovjeku od početka bilo jasno, da jedna tinjedžerica, kao i mnogi školarci i djeca u Švedskoj, Njemačkoj i drugim državama EU sa svojim prosvjedima za spas klime od navodnog zatopljenja Zemlje, ne mogu preko noći smisliti takav aktivistički pokret i ne mogu biti neovisni. Najbolji i najjasniji pokazatelj za to, bila je upadljivo ogromna podrška mainstream medija za djevojčicu sa pletenicama i glupave prosvjede balavaca, koji su zapravo za mnoge od njih bili ništa drugo, do odlična prilika da se nekažnjeno izbjegava školska nastava. Mnogi učenici o klimi i svemu tome nemaju nikakvog pojma, niti ih to intersesira, već su se rado priključivali tim prosvjedima, samo zato da cijeli taj dan ne moraju biti na nastavi.

Mi smo pokret mladih ljudi, koji iz vlastitih interesa sprovode i šire akciju Fridays for Future u Njemačkoj“ – tako su sami sebe reklamirali njemački aktivisti pokreta Fridays for Future i stalno pokušavali javnost uvjeriti da je njihov pokret potpuno neovistan i spontan i da nije povezan ni sa kakvom drugom organizacijom. Međutim, to je sve bila neuvjerljiva laž za javnost.

Jer iza pokreta Friday for Future, stoji globalistička organizacija elite: Plant-for-the-Planet Foundation. A cijela ideja prosvjeda, odnosno učeničkih štrajkova za spas klime, nastala je još 2015. godine prilikom održavanja manifestacije „Global Youth Summit“, koju je organizirala zaklada „Plant-for-the-Planet Foundation“.

Novinari portala Tichys Einblick otkrili su da žiro račun pokreta Fridays for Future, namjenjen za donacije, ustvari pripada zakladi „Plant-for-the-Planet Foundation“ i da je pokret vezan za ovu zakladu. Sve donacije uplaćene za „Fridays for Future“ idu zakladi „Plant-for-the-Planet Foundation“. „Fridays for Future“ nema priznat status organizacije za opće dobro i tako za sve one koji doniraju novac, FFF samostalno ne može izdavati potvrdu za oslobađanje od poreza, jedino ako je vezan za neku drugu organizaciju koja ima takav status.

A organizacija, odnosno zaklada „Plant-for-the-Planet Foundation“ ima takav status organizacije za opće dobro. Zato žiro račun FFF-a za donacije, pripada Zakladi Plant-for-the-Planet Foundation i zato ima broj 2002000200, koje je lako zapamtiti. Takvi žiro računi, čiji se broj lako pamti, dodjeljuju se samo velikim organizacijama i zakladama za donacije, i takav žiro račun, se ne dodjeljuje privatnim osobama, a posebno ne nekakvim školarcima.

Dakle, novac iz donacija ide na žiro račun zaklade Plant-for-the-Planet Foundation. Po zakonu, svaka takva organizacija, odnosno zaklada, koja dobiva novce od donacija, te novce mora koristiti u vlastite dobrotvorne svrhe, ili ih proslijediti na neku drugu organizaciju, koja također ima status općeg dobra. I takva organizacija te novce ne smije dodjeljivati privatnim osobama i aktvističkim skupinama, čak i kada ovi sprovode projekte, koji služe svrsi takve organizacije za opće dobro.

To znači da je Fridays for future u stvari samo projekt u okviru statuta i programa zaklade Plant-for-the-Planet. To znači, prema zakonu, zaklada Plant-for-the-Planet od doniranog novca, koji je za pokret Friday for Future stigao na njen žiro račun, taj novac mora koristiti za sprovođenje skupova i aktivističkih akcija pokreta Friday for Future. Jer zaklada Plant-for-the-Planet ne smije biti samo, tako reći, čuvar blagajne za Friday for Future koji za pokret FFF samo izdaje potvrde za oslobađanje donacija od poreza.

Predsjednik glavnog odbora zaklade Plant-for-the-Planet je njemački globalistički klimatski aktivist Frithjof Finkbeiner. Koji je ujedno i predsjednik zaklade Global Marshal Plan Foundation i zaklade Global Contract Foundation, te još i predsjednik glavnog odbora zaklade Desertec Foundation. Sve ove 4 zaklade se bave biznisom raspirivanja straha od navodnih klimatskih promjena. I sada dolazi onaj najzanmljiviji podatak: Frithjof Finkbeiner je dopredsjednik njemačke podružnice Rimskog kluba (Club of Rome). Rimski klub pripada samom vrhu globalističkih organizacija elite; zajedno sa skupinom Bilderberg i Trilateralnom komisijom. I iza Rimskog kluba, kao i iza Bilderberga i Trilaterale, konce vuče obitelj Rockefeller.

Rimski klub se bavi pitanjima eugenike; dakle kako drastično smanjiti svjetsku populaciju, pod krinkom brige za okoliš, klimu i čovječanstvo. Ova organizacija je poznata po svojim „predviđanjima“ u kojima stalno širi scenarije apokalise i katasropfe o navodnoj prenapučenosti Zemlje i štetnosti čovjeka po klimu.

Prije 2 godine, njemačka podružnica Rimskog kluba održala je svoj skup u Berlinu, i na tom skupu su njeni aktivisti izrazili svoje nezadovoljstvo navodnim rastom svjetske populacije (iako je Rimski klub 70-ih godina bio predviđao da će danas na Zemlji živjeti 9 milijardi stanovnika to se nije ostvarilo).

Međutim njima je i ovaj broj svjetske populacije previsok. Pa su oni na tom skupu prije 2 godine, rekli, ne samo da je natalitet u Africi i Aziji previsok, već da im je još uvijek previsok i natalitet u Europi. Iako se u svim europskim državama rađa jako malo djece za Rimski klub je i to još uvijek previše.

Zato su oni na tom skupu zahtjevali da se sve žene u Europi novčanim premijama potiču na to da rađaju malo ili nikako djece: da svaka žena koja ne rodi nijedno ili maksimalno samo jedno dijete, dobije premiju od 80.000 eura! Dakle iza svega na kraju stoje globalni eugeničari iz elitnog Rimskog kluba.

Vatikan i nova Bergoglijeva globalistička Katolička crkva podržavaju sve što radi globalistička elita. Tako je Bergoglio prije nekoliko tjedana primio Gretu Thunberg u audijenciju, a njemački biskup Berlina, Heinrich Koch uoči Uskrsa, podržao pokret Fridays for future i usporedio Gretu Thunberg sa biblijskim prorocima, a njen nastup na prosvjedima, usporedio je sa Isusovim ulaskom u Jeruzalem.

 

Bernard K./https://tribun.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori