AKROBATSKA GRUPA (VIDEO): Fantazija: Pogledajte kako su Krila Oluje letjela iznad Zadra

Vrijeme:51 sec

Akrobatska grupa ‘Krila Oluje’ objavila je na Facebooku kratki isječak njihovog leta iznad starta utrke ‘Wings for Life’. Pogledajte kako je to izgledalo iz njihove perspektive.

Akrobatska grupa ‘Krila Oluje’ Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) izvela je u nedjelju prelet iznad starta na otvaranju utrke ‘Wings for Life World Run’ u Zadru. Na Facebooku je objavljen kratki isječak njihovog leta. Pogledajte kako je utrka izgledala iz njihove perspektive.

Svjetska utrka ‘Wings for Life World Run’ je sportski događaj humanitarnog karaktera koji se održava u isto vrijeme na više desetaka lokacija diljem svijeta, šestu godinu zaredom. Hrvatski grad domaćin utrke je Zadar, a s Liburnske obale u 13 sati startalo je oko 9.000 trkača.

Sav iznos koji se prikupi od startnina i donacija odlazi neprofitnoj međunarodnoj zakladi ‘Wings for Life’ koja financira najsuvremenija znanstvena i klinička istraživanja kojima se nastoji pronaći lijek za ozljede leđne moždine. Do sada je zahvaljujući ovoj humanitarnoj akciji skupljeno 23,6 milijuna eura, prenose 24sata.hr.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori