Sarajevo/Poziv na susret s Papom u Makedoniji

0

Nakon uspješnog susreta mladih s papom Franjom u Bosni i Hercegovini 2015., mladi iz BiH imat će prigodu ponovno se susresti sa Svetim Ocem u Skopju, u Makedoniji, 7. svibnja 2019.

Odlazak mladih iz BiH na ovaj značajan događaj koji će biti održan pod geslom Ne boj se, malo stado(Lk 12, 32), organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih (NCM) Ivan Pavao II. 

Svi zainteresirani mladi prijaviti se mogu preko on-line prijavnog obrasca dostupnog na službenoj stranici Centra za mlade (www.mladicentar.org). Za prijavu potrebno je navesti: ime i prezime, spol, datum rođenja, telefon, e-mail, mjesto-župa, veličina majice (S, M, L, XL, XXL), broj putovnice, te napisati naznake u slučaju neke bolesti (alergije, posebna terapija i sl.). Prijaviti se možete pojedinačno ili u skupini, a sve gore naznačene podatke potrebno je ispuniti za svakog pojedinačno.

„U slučaju da želite biti volonteri na susretu u Makedoniji, molimo vas da u polju na prijavnom obrascu to i naznačite. Prijave su otvorene do 16. travnja, a prijaviti se možete preko e-maila: ncm.marijana@gmail.com. Broj mjesta je ograničen. Participacija za sudjelovanje na susretu s Papom u Makedoniji iznosi 30,00 KM po osobi. U cijenu su uračunati troškovi prijevoza, majice, dok će organizator putovanja osigurati besplatan smještaj za sudionike koji će biti smješteni u obiteljima ili dvorana. Kontakt osobe za odlazak mladih u Makedoniju su Marijana Miketek i Josip Milanović, a više informacija o ovome susretu možete dobiti preko telefona: +387 33 788 406 ili +387 33 766 225“, ističu iz NCM-a.

 

J.M./KT/nedjelja.ba/hr/ https://www.nedjelja.ba/hr/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara