ČOVIĆ S KINESKIM VELEPOSLANIKOM: Mostarski sajam treba intenzivirati gospodarsku suradnju dviju zemalja

Vrijeme:52 sec

Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a BiH  dr. Dragan Čović susreo se danas s Nj.E. Ji Pingom, novoimenovanim veleposlanikom Narodne Republike Kine u Bosni i Hercegovini, javlja Hrvatski Medijski Servis. 

Na početku susreta, Čović je izrazio dobrodošlicu novoimenovanom veleposlaniku Kine Ji Pingu, te zaželio ugodan boravak u Bosni i Hercegovini.

Sugovornici su istaknuli kako ih raduje politička, gospodarska i kulturna suradnja između Bosne i Hercegovine i NR Kine, koja je u stalnom napretku.

Čović je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je upravo NR Kina zemlja partner na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2019. godine, koji se održava idućeg tjedna. Sugovornici su se složili kako je to prigoda da se dobra suradnja i dalje unaprijedi, intenziviranjem gospodarske suradnje, napose povećanjem robne razmjene i povećanje izvoza iz BiH.

Veleposlanik NR Kine u BiH Nj.E. Ji Ping zahvalio se Čoviću na prijamu i doprinosu u suradnji dviju zemalja. Također, iskazao je očekivanja da će se dosadašnja dobra suradnja nastaviti.

Čović je poželio novoimenovanom veleposlaniku Kine uspješnu diplomatsku misiju u BiH.

 

HMS/http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)