RAKITIĆ GLAVNA TEMA U ITALIJI I ENGLESKOJ: Vatreni progovorio o budućnosti, jedna njegova izjava posebno bode u oči

Vrijeme:1 min, 40 sec

Ivan Rakitić već je nekoliko puta rekao da je zadovoljan i sretan što igra za Barcelonu te da se nada da će još puno godina provesti na Camp Nou. Ponovio je to i u subotu navečer nakon pobjede nad gradskim rivalom Espanylom 2-0. Međutim, ovaj put kao da je ostavio prostora i za drugačiji scenarij, piše Net.hr.

Razgovarat će na drugačiji način

“Ono što ja želim jest uživati na terenu, a to i radim. Veselim se što mi nakon utakmice čestitaju suigrači i upravo je to ono što me zanima. Nakon toga, ako su u klubu zadovoljni sa mnom razgovarat ćemo, a ako nisu također ćemo razgovarati na drugačiji način i gotovo”, poručio je hrvatski reprezentativac.

Ove njegove riječi s velikom radošću dočekat će u dva velika europska kluba Manchester Unitedu i Interu. Već se dulje vrijeme piše da bi ga oni voljeli vidjeti u njihovim dresovima.

Promijenila se situacija

Iako se činilo da će Vatreni teško otići iz redova katalonskog diva situacija se prema pisanju španjolskih i talijanskih medija promijenila. Trener Ernesto Valverde stao je uz njega te bi on i dalje volio surađivati s jednim od svojih ključnih igrača, međutim vodstvo kluba želi balansirati knjige nakon kupovine Frenkeija de Jonga za 70 milijuna eura. As je objavio da su zbog toga spremni saalušati ponude za Rakitića, a početna cijena je 50 milijuna eura.
Tuttosport je pak u subotu donio priču prema kojoj se sportski direktor Intera Piero Ausilio sastao s predsatvnicima Barcelone tijekom utakmice u Ligi prvaka s Lyonom na temu Hrvata. Nije poznato je li pao nekakav dogovor, ali prema svemu sudeći dalo bi se zaključiti da veznjak neće još dugo biti u klubu.

Rakitiću ugovor istječe u ljeto 2021. godine a nakon što je ljetos s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu zatražio je povećanje plaće i produženje ugovora, ali je dobio odbijenicu. Za katalonsku momčad igra od ljeta 2014. godine a posljednji put je produžio ugovor u ožujku 2017.

 

hms.ba/ http://hms.ba/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)