NIJE DOBRO: Nijemci se raspisali o Kovaču, zar je moguće da će mu Bayern to napraviti?!

Vrijeme:59 sec

Kicker piše da vodstvo Bayerna razmišlja o tome je li bivši hrvatski izbornik pravi izbor ili je “samo jednogodišnje prijelazno rješenje”.

Nogometaši Bayerna jučer su na Allianz Areni napunili mrežu Mainza pobijedivši sa 6:0. Momčad Nike Kovača vratila se na prvo mjesto Bundeslige, ima isti broj bodova ali bolju gol razliku od Borussije Dortmund, prenosi Večernji.hr

No, Kovač ne može mirno spavati jer u klubu nisu preboljeli ispadanje od Liverpoola u Ligi prvaka. Štoviše, Kicker piše da vodstvo Bayerna razmišlja o tome je li bivši hrvatski izbornik pravi izbor ili je “samo jednogodišnje prijelazno rješenje”.

Isti izvor piše da će predsjednik Uli Hoeneß i ostali klupski šefovi u narednom periodu odlučiti ostaje li Kovač na klupi i iduće sezone. Sumnje u trenera izazvala je taktika protiv Liverpoola, a spominje se i da Kovač ima problema s nezadovoljnim pojedincima.

A njemački novinari i dalje analiziraju posao trenera Bayerna. Tako je jedan predstavnik sedme sile nakon utakmice Mainzom pitao Kovača što kaže na kritike da se nakon Liverpoola pokazalo da nije trener za Bayern.

– Jako pitanje – odgovorio je Kovač i dodao: – Ne mislim ništa! Kritičari su vjerojatno u pravu.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)