IZBORI: Zašto glasujemo za HDZ?

Vrijeme:3 min, 4 sec

 

– HDZ je pobijedio na izborima za Ličko-senjsku županiju, objavio je Marijan Kustić (HDZ) Zahvalio je svima koji su glasovali za ovu listu te poručio kako će pokušati dobiti povjerenje i ostalih. “HDZ je najjača politička opcija u županiji i tako će zasigurno biti i ubuduće. HDZ će imati svog predsjednika Županijske skupštine”, dodao je. Najavio je kako će već sutra početi raditi i spremati se za županijsku skupštinu te napomenuo kako je otvoren za suradnju sa svima. “Najprije trebamo razgovarati s potencijalnim koalicijskim partnerima za formiranje skupštine”, poručio je. Današnje izbore nazvao je “praznikom demokracije”.

https://vijesti.hrt.hr/494548/izbori-u-lici 

Potaknuta pobjedom HDZ-a u Lici željela bi zapravo iznijeti svoje osobno promišljanje  zašto narod glasuje za HDZ unatoč svim odmacima od izvornog, Tuđmanova HDZ –a.

Zbunjuje me činjenica kako se narod unatoč očiglednoj provedbi globalizma, gubitka suverenizma, implementacije IK (ideologije genderizma), potpisivanje Marakeškog sporazuma, odlučuje glasovati za HDZ

Što nas danas veže za HDZ?

Što HDZ danas veže za  Tuđmana i njegovu politiku!

Ništa nije ostalo od  Tuđmanove politike. HDZ se toliko „razvodnio“ ne može se prepoznati niti provodi državotvornu politiku…

Zašto glasovati za HDZ, interesnu skupinu koja nepotizmom osigurava prosperitet novoj eliti, djece bivših komunista?

Nasuprot toga, naša djeca , kao i naši roditelji moraju bježati u tuđe zemlje da bi prehranili obitelji ili odlaze cjelokupne obitelji koje svojim odlaskom ugrožavaju i demografsku sliku Hrvatske.

Istovremeno mi potpisujemo Marakeški Compakt koji osigurava svim izbjeglicama i emigrantima  temeljno pravo emigranta, što znači otvorene granice useljavanja emigranata koji imaju pravo na useljavanje u bilo koju zemlju koju odaberu, tako i  Hrvatsku..

Zašto glasati za političare koji se odriču kršćanskih vrijednosti implementirajući IK, odnosno  ideologiju genderizma u nove kurikule u odgojno-obrazovnom sustavu te time i u sve strukture društva.

Zašto glasovati za HDZ ako ne reflektiraju niti promiču kršćanske vrijednosti  u zemlji koja od 7.st. pripada kršćanskoj civilizaciji?

Pokušala sam odgovoriti!

Zato što je narod emocionalno vezan za Tuđmana i HDZ koji je stvorio s narodom  u Domovinskom ratu Demokratsku i suverenu Hrvatsku i porazio velikosrpsku politiku.

Zato što narod ne može tako brzo kao manipulativna politička agenada mijenjati emocije jer nisu utemeljene na interesu osobnog profita nego na čistoj ljubavi prema domovini Hrvatskoj.

Narod zato ostaje vjeran HDZ–u,bez obzira što to nije više Tuđmanov HDZ, jer je u njihovoj svijesti HDZ  upisan kao pobjednička i Tuđmanova stranka koje se neće tako odreći bez obzira na milijun razloga koji su očigledni i jasni. Strah predati povjerenje nekoj drugoj stranci koja  se stvorila iz HDZ- a je potpuno opravdana. To su uvijek bile one frakcije koje se nisu mogle zadržati u HDZ – u jer nisu mogle podnijeti bilo kojeg lidera osim sebe samih… I mene bi bilo strah predati se vodstvu  lidera koji su izišli iz  liderskih razloga iz HDZ- a

Povijest govori da svi oni koji su htjeli stvarati stranku a proizišli su iz HDZ –a svi nestali s političke scene i ponovo se vraćaju ili u HDZ ili neke druge stranke, isti ljudi cirkuliraju od jedne do druge stranke vrebajući šansu  prema interesu kao: Manolić, Kujundžić…..

Nisu svi otišli iz HDZ –a koji bi trebali otići kao što nisu u HDZ- došli oni koji bi u njemu trebali biti!

Zadatak nam je upravo učiniti da iz njega odu konačno oni koji mu ne pripadaju i da dođu oni koji mu pripadaju!

HDZ se mora vratiti izvornoj  državotvornoj demokršćanskoj stranci koja čuva i štiti suverenost države  Hrvatske, koja je u ovom vremenu pod vodstvom Plenkovićeva HDZ –a gubi svoju suverenost. Vrijeme je da se komunističke  strukture povuku iz HDZ –a kako bi se jednom zauvijek u HDZ implementirala ideja: bogoljublja, čovjekoljublja i domoljublja bez zadrške!

Judita/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)