D Bašić: Besramni lažac Ivo Josipović

Vrijeme:1 min, 36 sec

 

Uzrečica kaže da se rasuto perje nikad ne može vratiti u jastuk, a novinarska praksa da učinak pobijanja laži nikad nema snagu učinka prve objavljene laži

Tako je i sa besramnim lašcem Ivom Josipovićem.

Samo poradi toga  i ne želim trošiti previše slova i vremena na demantiranje svih laži koje je izrekao Ivo Josipović u razgovoru koji je za Večernji list s tim lašcem vodila Petra Maretić Žonja.

Demantirat ću ovaj put jednu ….

Čitav razgovor možete pročitati ovdje

https://www.vecernji.hr/premium/porazno-je-da-imamo-mise-za-ustaske-zlocince-a-za-partizane-nikad-nisu-sluzene-1307212?fbclid=IwAR0FF4YKF4_PSEhee0XWHnx9GfixxqBMNWoJcU9M3LSkLtdKYgurQKqx-us

U jednom dijelu razgovora lažac Ivo da bi ocrnio Crkvu kod Hrvata i optužio je za  “ustašofiliju i revizionizam” kaže

…(…) ” Narodnooslobodilačka borba je bila ispravan odabir, a ustaški kolaboracionizam pogrešan. Izgledalo mi je da bi Crkva mogla podržati takav pristup, međutim, očito sam se prevario. Crkva se, zajedno s desnicom odlučila za ustašofiliju i revizionizam. Porazno je da imamo mise za ustaške zločince. Nisam čuo da je ikada održana misa za neke od poginulih partizana, čak ni za svećenike koji su sudjelovali u NOB.” …(…)

“Druže” Ivo ako ti nisi čuo (iako sumnjam i da nisi čuo ) evo da te uputim da je misa držana i za takovog razbojnika i zločinca kakav je bio satrap Tito “maršal” partizana.

To jednostavno možeš pročitati i sada na stranicama Večernjeg lista a znakovito je da te na izrečenu laž nije upozorila ni novinarka Petra Maretić Žonja, a ono ako ništa da bi očuvala dostojanstvo novinarske profesije pa da se na izrečenu laž i reagira. Ili ni ona “nije čula”

Iskreno, mene ne čudi znajući u što se Večernji list pretvorio

https://www.vecernji.hr/vijesti/u-crkvi-svetog-marka-odrzana-misa-za-josipa-broza-tita-1050988

 

Porazno je znati kakav je lažljivac bio i predsjednik suverene i neovisne Hrvatske

Daran Bašić/Hrvatsko nebo

 

 

 

 

 

 

Odgovori